adet gunum mu ? bir bakarmisiniz

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
333
29
Kizlar ben nisan mayis haziran temmuz hep ayin 20 sinde adet oldum 4 gun suruyordu. Agustosda 18 inde oldum 5 gun surdu. Adet takvimim bugun 17 sinde olacagimi gosterdi ama olmadim genelde hep sabah olurum.sizin hesaplamaniza gore bugun mu olmam gerekiyor yoksa yine ayin 20 si mi ? Yardim edermisiniz

Mevsim dönünce adetlerdede sapma olabiliyor yirmisini bile geçebilir hatta,bebek istiyorsniz eğer onuda yirmisindensonra bi kan tahlili verirsiniz adet olmazsaniz halâ...

1-2 gün sarkma problem mi sizin için ?
Havalar çok sıcak, sıcaklarda stres yaptırıyo stres oluncada sarkma oluyo normal.

Küçük sapmalar olabilir aslında.
Yine gebelik beklentin varsa hamile de olabilirsin.

esas soru hamile olup olmadığınız mı? bi iki günlük sapmalar normaldir.

Evet canim cok istiyorum cok merak ediyorum normalde sabah erkenden sanci ile uyanirdim adet gunu bugun cikiyo hesapladigimda ama bazilari da dun .cok sabirsizim

Evet canim cok istiyorum cok merak ediyorum normalde sabah erkenden sanci ile uyanirdim adet gunu bugun cikiyo hesapladigimda ama bazilari da dun .cok sabirsizim

Tatlım bir kaç soru soracağım müsadenle;

- kaç yıllık evlisin?
- Yaş?
- Ne kadardır korunmuyorsun?
- doğum kontrol hapı kullandın mı hiç?
- doktora gidip genel muayene oldun mu?

8 aylik evliyim
23 yasindayim
5 ay kadar dogum kontrl hapi kullandim
Doktora gittim iltihap dedi ilac verdi ilaci kullanirken yumurtlama donemi yani bu ay iliskim oldu acaba tuttu mu ?

Tatlım bir kaç soru soracağım müsadenle;

- kaç yıllık evlisin?
- Yaş?
- Ne kadardır korunmuyorsun?
- doğum kontrol hapı kullandın mı hiç?
- doktora gidip genel muayene oldun mu?
Doktor adetin ikinci gunu gel dedi araya hafta sonu girecek diyede korkuyorum bilmiyorum

8 aylik evliyim
23 yasindayim
5 ay kadar dogum kontrl hapi kullandim
Doktora gittim iltihap dedi ilac verdi ilaci kullanirken yumurtlama donemi yani bu ay iliskim oldu acaba tuttu mu ?

tatlım, birincisi yaşın küçük. paniğe gerek yok. :)
ikincisi 5 ay kullandığın o hapların etkisi bırakınca da bir o kadar sürüyor. bundan sonra kullanmamanı tavsiye ederim.
ayrıca çocuk için en az 1 sene süre veriyorlar. normal yollarla olabilmesi için. tabi bu sürede sen bu kadar takarsan psikolojik olarak buna engel olma olasılığın malesef %99.9
iltihapı bi bitir. sorun kalmadığına emin ol ve seks hayatının tadını çıkar. hiç ummadan güzel bir gecenin ardından hamile kalacaksın :)
hee bu arada kadın boşaldıktan sonra erkeğin boşalması hamileliğin olma olasılığını arttırıyor. Çünkü kadının salgıladığı sıvı erkek spermini yumurtaya çekiyor. (küçük bi sır:)

Haklisin canim ama beni strese sokan esim ve ailesi cok baski yapiyorlar moralimi bozuyorlar sence olmusmudur bu ay ?

Haklisin canim ama beni strese sokan esim ve ailesi cok baski yapiyorlar moralimi bozuyorlar sence olmusmudur bu ay ?

yavrum neyine baskı yapıyorlar? daha ne kadarlık evlisin ki? yarabbim ya. olmuş olabilir ama kendini çok şartlayıp üzülme. 29 yaşındayım. neredeyse 2 sene her ay bekledim senin gibi. Çok acı çektim çok ağladım. neler hissettiğini biliyorum. sana bir tavsiye daha.
eczaneye git, e vitamini ve bebe aspirini al. e vitamini hem sabah hem akşam iç. bebe aspirini akşam 1 defa.
ben bu yolla hamile kaldım. 2 ay dene. yumurtaları çalıştırıyor. hem zararı yok olmadı vitamin almış olursun sadece.

Cok sagol canim denicem mutlaka. Annesi cok baski yapiyor esime, esimde bana. Her ay adet gunu suratini asiyor uzuluyorum cok sagol canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini

ikincisi 5 ay kullandığın o hapların etkisi bırakınca da bir o kadar sürüyor. bundan sonra kullanmamanı tavsiye ederim.

ya bu dediğinizin kanıtlandığı bi araştırma var mı acaba? ya da doktor mu söyledi? ben 4 senedir kullanıyorum da şimdi çocuk istesem 4 sene olmayacak mı anlamına gelir bu?

ya bu dediğinizin kanıtlandığı bi araştırma var mı acaba? ya da doktor mu söyledi? ben 4 senedir kullanıyorum da şimdi çocuk istesem 4 sene olmayacak mı anlamına gelir bu?
Tabi ki 4 sene sürmez ama ilacı bıraktıktan sonra 1 sene olmaması normal.

doktor değilim, elbette tıbbi bir açıklama yapamam. Ancak bu tarz ilaçları kullanmadan araştırmak yerinde olacak. Çünkü doğum kontrol hapları rahmi tembelleştiriyor. 4 sene olmayacak mı derseniz elbet o kadar sürmez. Ancak o ilacın etkisinin vücuttan atılması belli bir süre alıyor. Cümlede hata olmuş. Sayenizde düzeltme de yapayım. Benim bildiğim ortalama 6 ay - 1 sene içinde vücudu etkilemeye devam ediyor. ha bunun aksini de gördüm tabi .ilacı bi gün içmeyi unutup hemen hamile kalanlar da oluyor. Ya aslında Allahın dediği oluyor bakma bunlar hep bir bahane :) Ama 4 yıl değil kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…