Kizlar ben nisan mayis haziran temmuz hep ayin 20 sinde adet oldum 4 gun suruyordu. Agustosda 18 inde oldum 5 gun surdu. Adet takvimim bugun 17 sinde olacagimi gosterdi ama olmadim genelde hep sabah olurum.sizin hesaplamaniza gore bugun mu olmam gerekiyor yoksa yine ayin 20 si mi ? Yardim edermisiniz
İnsallah canimmKüçük sapmalar olabilir aslında.
Yine gebelik beklentin varsa hamile de olabilirsin.
Evet canim cok istiyorum cok merak ediyorum normalde sabah erkenden sanci ile uyanirdim adet gunu bugun cikiyo hesapladigimda ama bazilari da dun .cok sabirsizim
Doktor adetin ikinci gunu gel dedi araya hafta sonu girecek diyede korkuyorum bilmiyorumTatlım bir kaç soru soracağım müsadenle;
- kaç yıllık evlisin?
- Yaş?
- Ne kadardır korunmuyorsun?
- doğum kontrol hapı kullandın mı hiç?
- doktora gidip genel muayene oldun mu?
8 aylik evliyim
23 yasindayim
5 ay kadar dogum kontrl hapi kullandim
Doktora gittim iltihap dedi ilac verdi ilaci kullanirken yumurtlama donemi yani bu ay iliskim oldu acaba tuttu mu ?
Haklisin canim ama beni strese sokan esim ve ailesi cok baski yapiyorlar moralimi bozuyorlartatlım, birincisi yaşın küçük. paniğe gerek yok. :)
ikincisi 5 ay kullandığın o hapların etkisi bırakınca da bir o kadar sürüyor. bundan sonra kullanmamanı tavsiye ederim.
ayrıca çocuk için en az 1 sene süre veriyorlar. normal yollarla olabilmesi için. tabi bu sürede sen bu kadar takarsan psikolojik olarak buna engel olma olasılığın malesef %99.9
iltihapı bi bitir. sorun kalmadığına emin ol ve seks hayatının tadını çıkar. hiç ummadan güzel bir gecenin ardından hamile kalacaksın :)
hee bu arada kadın boşaldıktan sonra erkeğin boşalması hamileliğin olma olasılığını arttırıyor. Çünkü kadının salgıladığı sıvı erkek spermini yumurtaya çekiyor. (küçük bi sır:)
Haklisin canim ama beni strese sokan esim ve ailesi cok baski yapiyorlar moralimi bozuyorlarsence olmusmudur bu ay ?
Cok sagol canim denicem mutlaka. Annesi cok baski yapiyor esime, esimde bana. Her ay adet gunu suratini asiyor uzuluyorum cok sagol canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebeginiyavrum neyine baskı yapıyorlar? daha ne kadarlık evlisin ki? yarabbim ya. olmuş olabilir ama kendini çok şartlayıp üzülme. 29 yaşındayım. neredeyse 2 sene her ay bekledim senin gibi. Çok acı çektim çok ağladım. neler hissettiğini biliyorum. sana bir tavsiye daha.
eczaneye git, e vitamini ve bebe aspirini al. e vitamini hem sabah hem akşam iç. bebe aspirini akşam 1 defa.
ben bu yolla hamile kaldım. 2 ay dene. yumurtaları çalıştırıyor. hem zararı yok olmadı vitamin almış olursun sadece.
ikincisi 5 ay kullandığın o hapların etkisi bırakınca da bir o kadar sürüyor. bundan sonra kullanmamanı tavsiye ederim.
Tabi ki 4 sene sürmez ama ilacı bıraktıktan sonra 1 sene olmaması normal.ya bu dediğinizin kanıtlandığı bi araştırma var mı acaba? ya da doktor mu söyledi? ben 4 senedir kullanıyorum da şimdi çocuk istesem 4 sene olmayacak mı anlamına gelir bu?
ya bu dediğinizin kanıtlandığı bi araştırma var mı acaba? ya da doktor mu söyledi? ben 4 senedir kullanıyorum da şimdi çocuk istesem 4 sene olmayacak mı anlamına gelir bu?
2 test vardi 2 gun once yaptim negatif . Esim artik alma diyor kiziyor negatif cikinca uzuluyor cunku bugun gecse yarin kanda cikar mi ki hem garanti olsunTest yapsana bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?