adet günüm geldi çattı veee yarın test yapıyorum var mı bu günlerde adetini bekleyn??

evet sweetee canımm ilk gebeliğimdi malesef böyle oldu ama hayırlısı böyleymiş haklısın suçlamamam lazım dediğin gibi. 3 ay önce hormon testi yaptırdığımda fsh 12 çıktı progesteronum 2,5 çıktı.yani yumurtalarım çatlamıyordu ve doktor hemen tedavi dedi zaman kaybı olmasın dedi.hsg çektirecektim hatta o ay yani bu ay adetimin ilk gününden itibaren düzenli olarak hayıt tohumu demledim her gün,bal tarçın çörekotu 12 gün,kuru incir yedim falan derken progesteron hormonum 17 çıktı ve doktorda çokşaşırdı , senin bi sorunun yok sıkıntı etme olur mutlaka dedi ve sonuç böyle oldu... ben hormonlarımın düzeldiğine bile çok seviniyorum zaten :)) herşeyde vardır bir hayır diyelim canım ...

Selamun aleyküm kızlar aranıza yeni katıldım bende yarın adet olmam gerekiyor ocak 1 son adet tarihimdi ovulasyon testi kullandım 15 gün çift çizgi gördüm sonra silindi bi adet sancısı yaşamıyorum aceba adet mi geç olacak diyorum ama bildiğime göre yumurtlamadan 14 gün sonra kanama olur ne düşünüyorsunuz yarını bekliyorum :-\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…