- Konu Sahibi reyhanrayiha
kızlar bugün tam 35. günüm ve hala adet olmadım.belirtileri sorarsanız şimdiye kadar defalarca hatta 2 yıl boyunca her ay hamilelik belirtileriyle regl belirtilerim örtüşüyordu hep yanıldım ama bu defa sanki herşey çok farklı olacak gibi...
çünkü eşime birçok bitkisel karışım uyguladık keçiboynuzu kürü vs...
ve bu kez göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var..sütyenimi bile takamıyorum artık yatarken üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..belim ağrıyor kasıklarım da.çok hafif de midem bulanıyor.karnım aç oluyor ama içim almıyor bazı şeyleri.başım ağrıyor bazen dönüyor.ellerimde kısa süreli ama gün boyunca süren kramp tarzı ağrı vs...
belki de tüm bunlar yine regl öncesi sendromları ama ben kendimi bu şekilde mutlu hissediyorum şuan.hayal kuruyorum olduğuna dair...
benimle birlikte bu son günlerini sabırsızlıkla bekleyen var mı arkadaşlar?
çünkü eşime birçok bitkisel karışım uyguladık keçiboynuzu kürü vs...
ve bu kez göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var..sütyenimi bile takamıyorum artık yatarken üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..belim ağrıyor kasıklarım da.çok hafif de midem bulanıyor.karnım aç oluyor ama içim almıyor bazı şeyleri.başım ağrıyor bazen dönüyor.ellerimde kısa süreli ama gün boyunca süren kramp tarzı ağrı vs...
belki de tüm bunlar yine regl öncesi sendromları ama ben kendimi bu şekilde mutlu hissediyorum şuan.hayal kuruyorum olduğuna dair...
benimle birlikte bu son günlerini sabırsızlıkla bekleyen var mı arkadaşlar?