• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gunum gectı ama hamılelık belırtım yok

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
selam arkadaşlar benım adetım 1hafta gecıktı adet belırtılerım var ama olmuyo.hamıle olabılırmıyım.hamılelık belırtısı hıc yok sımdı evde test yapsam sonuc verırmı yoksa en ıyı sonucu kan testımı verır.boyle bı kac kez olmustu oyuzden kendımı umutlandırmak ta ıstemıyorum aslında 1 kac gun daha bekleyıp doktora gıdıcem.hayırlısı allah herkese nasıp etsın.

canım şimdiye kadar iyi durmuşsun inşallah hamilesindir saglıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim bence hemen bi test al vee yap cvbını beklyiorum kendine çok iyi bak eger teste pozitifse ozaman doktora gidersinn hayırlısı olsun

selam arkadaşlar benım adetım 1hafta gecıktı adet belırtılerım var ama olmuyo.hamıle olabılırmıyım.hamılelık belırtısı hıc yok sımdı evde test yapsam sonuc verırmı yoksa en ıyı sonucu kan testımı verır.boyle bı kac kez olmustu oyuzden kendımı umutlandırmak ta ıstemıyorum aslında 1 kac gun daha bekleyıp doktora gıdıcem.hayırlısı allah herkese nasıp etsın.

bir hafta geçtiyse mutlaka çıkar test al ap derim bende inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım allah kolaylık versin rabbim kollarını boş bırakmasınŞeniz

canım ben bugün evde test yaptım çıktı 4 gün gecikmişti silik çıktı ilk tek çıkıyo bir süre sonra ikinci beliriyo tam atacaktım ikinci çizgiyi farkettim bence yap hemen yarın inş benim gibi sevinirsin.. bide benimde hiç belirtim olmadı sadece adet günümde biraz ağrım oldu hafif başkada bişey olmadı

canım şimdiye kadar iyi durmuşsun inşallah hamilesindir saglıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim bence hemen bi test al vee yap cvbını beklyiorum kendine çok iyi bak eger teste pozitifse ozaman doktora gidersinn hayırlısı olsun

ıyı dıleklerın ıcın sagol canım cok gecıkmem oldu her defasında cok test yaptım ama olmadı bu sefer bıraz yavas davrandım.ama meraktan da catlıyom valla 1 hafta nasıl durdum bılmıyorum.ınsallah cevabı sızlerle mutlaka paylasırım.

inşşllah hamilesindir bencede hemen bir test al ve yap bir haftalık gecikmeye varsa kesin çıkar

canım nasıl sabredebiliyosun bukadar,bence hemen bi test yap sonuç ne olursa olsun şimdiye kadar belli olur müjdeli haberlerini bekliyoruz canım test yap ve bizide sevindir.bu arada herkesin hamileliği bir olmuyo bazıları 2,5 aylıkken öğreniyo

Güzelim bence de hemen test al böyle beklemek daha kötü.En azından ona göre davranır ve doktora gidersin.Bence hamilesin bende de hiç bişey olmamıştı sadece ara ara adet sancısı gibi hafif sancım olur geçerdi.Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyozkaydirigubbakcemile3

en iyisi kan testi kanda beta hcg denilen test yapılırsa kesin sonuç veriyor.bir hafta geçmesi yeterli varsa test pozitif çıkar.evde yapılan idrar testlerinde bile çıkması için yeterli

arkadaslar sonucumu öğrenır öğrenmez size haberı vericem.ınsallah hamiş olurum olmazsada nasıp daha zamanı varmış der beklerım.ılgınız ıcın sagolun arkadaslar bu gune kadar bekleme sebebım boyle bı kac kez daha olduğu ıcın kendımı umutlandırmak ıstemedım.bu gun dısarı cıkamadım oyuzden test alamadım esıme soyledım unutmayıp alırsa bugun yapıcam testı dualarınız ıcın sagolun.allah butun ısteyen herkesı evlat sahıbı yapsın ınsallah

aaaaaaaa ben olsam duramam çatlarımhihoyyyt
1 hafta geçtiyse idrar testi gösterir sonra da kesinleşsin diye kan testi yaptırısın canım:delphin:
inş. vardır hamişsindir :CüvCüv::emir_bebek:

bende hiçbiiirr belirti yoktu...öylesine eğlence olsun diye test yaptım,adete 2 gün vardı,şıp diye çıktı.. hatta 6. haftaya kadar da hiç ama hiçbir belirti olmadı,sonrasında başladı..belirti olayına takılma..

benim belirtilerim aynı adet olacakmışım gibiydi,hiç hamile olduğumu anlamadım,öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim,hayırlısı olsun

bende hiçbiiirr belirti yoktu...öylesine eğlence olsun diye test yaptım,adete 2 gün vardı,şıp diye çıktı.. hatta 6. haftaya kadar da hiç ama hiçbir belirti olmadı,sonrasında başladı..belirti olayına takılma..

benim belirtilerim aynı adet olacakmışım gibiydi,hiç hamile olduğumu anlamadım,öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim,hayırlısı olsun

ayyy... kızlar gerçekten mi? Ben aşılama yaptırdığım için çok takıyorum brlirti yok diye.Neyse biraz olsun rahatladım:))

Merhaba ben forumda yeniyim. PKO var bende hafif düzeyde ama. Adetim 6 gün geçti vajinada koyu kıvamlı beyaz akıntı bazende kuruluk var. Yarın test yapıcam hiçbir gebelik belirtim yok ve adet sancısı hissediyorum.

bence adet gecer gecmez hamilelik belirtilerine bakmayin yoksa hamileyseniz bile stres yasarsiniz ben 16 haftalik gebeyim yine hamilelik belirtim yok :D ultrasonda bebegimi gormesem hamile degilim derim insallah bebegim saglikli olsunda hamilelik belirtisi olmasin ama uyku ya egilim vardi ilk haftalar ama bazen bende olurdu diye cok belirti gibi gelmemisti

Back