adet günüm gecti acaba hamilemiyim

felsefeci88

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
141
1
16
Elazığ
Bugün adetim 6 gündür geciyor kan testi yaptirdim sonuç negatif cikti .doktor adet söktürücü ilac verdi ama almadim kullanmadim hamile olma ihtimalim varmi lutfen acil cevap bekliyorum.

Bugün adetim 6 gündür geciyor kan testi yaptirdim sonuç negatif cikti .doktor adet söktürücü ilac verdi ama almadim kullanmadim hamile olma ihtimalim varmi lutfen acil cevap bekliyorum.

elbetteki var bazen geç döllenme oluyor zayıf bi ihtimal ama bi kaç kişinin başına gelebiliyor bencede sakın kullanma bekle bu arada piko kist yada hormonlarla alakalı bi sıkıntın varmı ve adetlerinde daha önce gecikme yaşarmıydın

Yok canim bugune kadar bi gun bile gecikmedi adetim. Doktor ultrasonla bakti kist falan gorseydi mutlaka derdi.bide diyor rahim gebelige hazirlandigi icin adet gecikiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gebeliğe hazırlandığı için mi adet ge çıkıyorum ? Bende üç gün gecikti ama bugun adet oldum ((( gecikince insan umutlandiriyor. . Insalh sen Hamissindr cnm:)

Inanmıyorum yaaa hasta oldum off off okadar bekledim umit ettim olmadi. Bi daha ki aya allahin izniyle. :-(. Doktor dogru diyor aslinda rahim gebelige hazirlaniyor .gecikme bu yuzden :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…