Adet günüm gecikti

endişelenmek için çok erken.eğer on günü geçerse doktora git hormon tahlilli yaptır.

aman bısey olmaz cnm ya benımde 4 gun erken oldu. bu hormonların duzelı calısmasıyla ılgılı bı durum 2 hafta erken yada gec olursa sorun olur dıe bılıorum ben:1:

tamam canım sağol hormonsal bir durum yani :)

evli olsaydın hamıleyım dıye tedırgın olursun ama evlı degılsın.

bekarsın o zaman erkek arkadasınla bıseyler yasıyorsun acaba gecıktı hamılemıyım dıye tereddut edıyor olabılırsın.bızımde gecıkıyor yada erken oldugumuz oluyor her zaman 28 gunde bır olmuyor bızlerde.telaş etmene gerek yok.

evli değilim evet erkek arkadaşım zaten yok erken bişeyler yaşama gibi düşüncem de yok olmazda zaten. ama yine de tedirginlik gecikince illa hamile diye tereddüt olması da gerekmiyor herhangi bir kötü durum hastalıkta oalbilir tedirginliğim bu yönde yine de teşekkürler

bu ay bende regL olmadim doktora gittim , ( hamile kalma gibi bir durumum yok ) bana dedi , bazen olabilior boyle, geldi gelmedi kafaya takmaktan , stres vb ..

anladım canım styresten kaynaklı olabiliyorsa benim ki kesin öyledir o zaman

bende 26 günde düzenlı olurum geçen yıl ocak ayında 12 gün gecıkmıştı sebepsiz,tam doktora gidecekken olmuştu
sonra bi doktor yakınıma danıştım yıl içinde bünyeye göre 1-2 kez bu tarz düzenszliklerın olabılmesı cok normalmiş.
çok takılma

çok teşekkür ederim içim rahtladı gerçekten ilk defa olduğu için taktım sadece teşekkürler

Geç adet olma, düzensiz, az ve çok adet olma kist veya iltihap hastalıklarından kaynaklı olabilmektedir. İyi araştırılması gerekir.

Geç adet olma, düzensiz, az ve çok adet olma kist veya iltihap hastalıklarından kaynaklı olabilmektedir. İyi araştırılması gerekir.

biraz daha uzun sürerse o zaman doktora gitmem de fayda var teşekkürler

canım benim bu ay tam 13 gün gecikti normalde 30günde bir olurken bu ay 43.günmde oldum. Hamilelik gibi bi durumum olamazdı ben kistten kanserden vs korktum havalardan yada sınav haftam olduğu için stresten olabilir. Önümüzdeki ayda gecikirse doktora gideceğim. Ben son 3 gündür soğan kürü uyguladım o şekilde geldi tavsiye ederim yani :)

canım benim bu ay tam 13 gün gecikti normalde 30günde bir olurken bu ay 43.günmde oldum. Hamilelik gibi bi durumum olamazdı ben kistten kanserden vs korktum havalardan yada sınav haftam olduğu için stresten olabilir. Önümüzdeki ayda gecikirse doktora gideceğim. Ben son 3 gündür soğan kürü uyguladım o şekilde geldi tavsiye ederim yani :)

aynen benim de hamile olma gibi olasılğım yok evli değilim çünkü :) ama senin gibi bnim de sınav dönemi stres vardı final dönemi işte sonra bütünleme kaldım mı geçtim mi ortalama vs derken çok stres yaptım ondan kaynaklı olmuş olabilir o zaman teşekkür ederim soğan kürünü de not aldım :)

Back