Adet günüm gecikti

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.834
Puanlar
398
Normalde 26 günde bir adet görüyorum ben fakat bu ay 30 gün oldu yani 4 gün geçti gecikti halen adet olmadım hafiften karın ağrım da var bilgisi olan var mı neden olmadım daha normal mi bu durum ? Kötü bişeyse diye korkuyorum da..

tatlım kış günü ayaklarını falan üşütmüsündür yumurtalıklarında etkileniyor bundan bir- bir buçuk hafta gecikmeler normal..sonrası sıkıntı yaratabilir :54:

Normalde 26 günde bir adet görüyorum ben fakat bu ay 30 gün oldu yani 4 gün geçti gecikti halen adet olmadım hafiften karın ağrım da var bilgisi olan var mı neden olmadım daha normal mi bu durum ? Kötü bişeyse diye korkuyorum da..

ters bişiy söylemek istemıyorum ama evlimsin ki dert edıyorsun böyle düşündükçe hiç olmaz kafanı rahat bırak

Evli misiniz doğum kontrol hapı falan da etkiliyor,ayrıca evliyseniz hamile de olabilirsiniz:)

ters bişiy söylemek istemıyorum ama evlimsin ki dert edıyorsun böyle düşündükçe hiç olmaz kafanı rahat bırak

hayır evli değilim ama dert etmewm normal değil mi yani bir sorun sonuçta ne olduğunu da bilmiyorum yani

tatlım kış günü ayaklarını falan üşütmüsündür yumurtalıklarında etkileniyor bundan bir- bir buçuk hafta gecikmeler normal..sonrası sıkıntı yaratabilir :54:

tamam canım olabilir haklısın teşekkür ederim :)

korkma olursun maydanoz suyu iç bol bol söker o

hayır evli değilim ama dert etmewm normal değil mi yani bir sorun sonuçta ne olduğunu da bilmiyorum yani

dert etmen anormal bir durum bana göre mevsımsel degısıklıkler yasadıgın stres usutmus olman hersey etkıleyebılr hormonlarını yanı kafan rahat tut neden olmadı dıye dusunursen hiç olmaz bak emın ol hem cok gecmmeıs ustunden 10-15 gun gecerse bi doktora görünürsün

test yaptın mı ?

dert etmen anormal bir durum bana göre mevsımsel degısıklıkler yasadıgın stres usutmus olman hersey etkıleyebılr hormonlarını yanı kafan rahat tut neden olmadı dıye dusunursen hiç olmaz bak emın ol hem cok gecmmeıs ustunden 10-15 gun gecerse bi doktora görünürsün

korkmayım yani tamam teşekkür ederim ilk defa böyle oluyor ya ne bileyim korkuyorum ben de işte kendi kendime belki yersiz ama işte ilk defa denk geldiğim için

4 gün gayet normal. Niye telaşlanıyorsun ki olabilir böyle şeyler.

4 gün gayet normal. Niye telaşlanıyorsun ki olabilir böyle şeyler.

Hiç böyle olmamıştı ama ondan telaşım normaldir belki evet ama işte ilk defa böyle birşey oluyor

aman bısey olmaz cnm ya benımde 4 gun erken oldu. bu hormonların duzelı calısmasıyla ılgılı bı durum 2 hafta erken yada gec olursa sorun olur dıe bılıorum ben:1:

evli olsaydın hamıleyım dıye tedırgın olursun ama evlı degılsın.

bekarsın o zaman erkek arkadasınla bıseyler yasıyorsun acaba gecıktı hamılemıyım dıye tereddut edıyor olabılırsın.bızımde gecıkıyor yada erken oldugumuz oluyor her zaman 28 gunde bır olmuyor bızlerde.telaş etmene gerek yok.

bu ay bende regL olmadim doktora gittim , ( hamile kalma gibi bir durumum yok ) bana dedi , bazen olabilior boyle, geldi gelmedi kafaya takmaktan , stres vb ..

bende 26 günde düzenlı olurum geçen yıl ocak ayında 12 gün gecıkmıştı sebepsiz,tam doktora gidecekken olmuştu
sonra bi doktor yakınıma danıştım yıl içinde bünyeye göre 1-2 kez bu tarz düzenszliklerın olabılmesı cok normalmiş.
çok takılma

Back