- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 26 günde bir adet görüyorum ben fakat bu ay 30 gün oldu yani 4 gün geçti gecikti halen adet olmadım hafiften karın ağrım da var bilgisi olan var mı neden olmadım daha normal mi bu durum ? Kötü bişeyse diye korkuyorum da..
ters bişiy söylemek istemıyorum ama evlimsin ki dert edıyorsun böyle düşündükçe hiç olmaz kafanı rahat bırak
tatlım kış günü ayaklarını falan üşütmüsündür yumurtalıklarında etkileniyor bundan bir- bir buçuk hafta gecikmeler normal..sonrası sıkıntı yaratabilir
Evli misiniz doğum kontrol hapı falan da etkiliyor,ayrıca evliyseniz hamile de olabilirsiniz:)
Normalde 26 günde bir adet görüyorum ben fakat bu ay 30 gün oldu yani 4 gün geçti gecikti halen adet olmadım hafiften karın ağrım da var bilgisi olan var mı neden olmadım daha normal mi bu durum ? Kötü bişeyse diye korkuyorum da..
hayır evli değilim ama dert etmewm normal değil mi yani bir sorun sonuçta ne olduğunu da bilmiyorum yani
korkma olursun maydanoz suyu iç bol bol söker o
korkma olursun maydanoz suyu iç bol bol söker o
dert etmen anormal bir durum bana göre mevsımsel degısıklıkler yasadıgın stres usutmus olman hersey etkıleyebılr hormonlarını yanı kafan rahat tut neden olmadı dıye dusunursen hiç olmaz bak emın ol hem cok gecmmeıs ustunden 10-15 gun gecerse bi doktora görünürsün
corek otuda söker dıyorlar ama bnmkını sokmedı
4 gün gayet normal. Niye telaşlanıyorsun ki olabilir böyle şeyler.