Adet günü yumurtlamak?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
8.734
1
4.382
173
Adet günü adet görme yerine yumurtlama olurmu? Ben böyle biseyle karsilastim arkadaslar adet olmam gereken günde yumurtlama agrisi oldu bildgniz adet sancisi gibi ama ultrasonda yumurtanin catladigi göründü ve 4 gün sonra adet oldum gecikti zaten pko var düzensiz ama böyle regl günü yumurtlayip hamile kalan varmi o gün iliski oldu degerlendirdim ama bugun adet oldum gec döllenme olabilirmi? Ayrica arkadaslar prolaktin 700 lere firlamis gögüsm aciyo napmam lazm ne düsürür dostinex iyimi? Bilgisi olan yazsin recete eti doktor daha almadim.

Birde konuyla fazla alakasi yok ama cevremden bir kac kisi benim icin rüya görmüs telefonda cocugumun olcagini hatta adini söylemisiz rüyasinda bi ablada hissediyorum önümüzdeki aylarda olcak demisti böyle seyler duyup sonra hamile oldugnu ögrenen arkadaslar varmi batil inanc deyin itikat deyin ne derseniz deyin bana ilginc geliyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…