adet günü ve hamilelik

bahtikaraj

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
42
-10
1
22
adet bitiminden 2 gün sonra ilişki yaşadım ve sonra Ella kullandım sizce yumurta oluşumu o tarihte olur mu olsa bile Ella bunu engeller mi

olabilir. benim bildiğim kadarıyla ella döllenmeyi engelliyor büyük oranda. ama %100 bir koruma da değil sonucta

ben reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım bu arada. olabilir yani.

kız niye saka yapayım. vallahi de billahi de. ama ben ella işmedim tabi ella illa ki engeller ama dediğim gibi %100 korumuyor o da
yani yumurtalama dönemini geciktiriyor diye biliyorum Ella umarım işe yarar hiç yaramadığını duydunuz mu

yani yumurtalama dönemini geciktiriyor diye biliyorum Ella umarım işe yarar hiç yaramadığını duydunuz mu
duydum burda bi kaç hafta önce ella ile hamile kalan vardı. her korunma yönteminin bir miktar başarısızlık oranı var zaten. korkmayın bence. bekleyin

Konunuz bu degılmıydı??heryerde karsıma cıkıyor ya.bence dalga gecmek ıcın acıp duruyorsunuz bi ılıskı olmadı dıyosunuz hemen ardından ılıskı oldu dıye konu acıyosunuz
, MuneMune hesabı doğrulanmış üye. troll galiba bu arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…