Adet gunu test yapsam cikar mi ?

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
Merhaba kızlar. Bat yarın. Pazartesi ve salı günü test yaptım meraktan varsa belki çıkar diye negatifti..

Bir haftadır kasıklarım belli belirsiz kısa süreli sızlıyor ama dün akşam adet sancısına benzer oldu ve uzun sürdü, gazım ve akıntım da var.

Sizce yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı hamileysem ? Bu ay farklı hissediyorum ama sanırım çok istediğim için...:KK43:

adetime 2gün vardı cıktı testte ama belirtilerim coktu

Merhaba kızlar. Bat yarın. Pazartesi ve salı günü test yaptım meraktan varsa belki çıkar diye negatifti..

Bir haftadır kasıklarım belli belirsiz kısa süreli sızlıyor ama dün akşam adet sancısına benzer oldu ve uzun sürdü, gazım ve akıntım da var.

Sizce yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı hamileysem ? Bu ay farklı hissediyorum ama sanırım çok istediğim için...:KK43:
Canım bende aynı durumdayım reglim yarın.Ne belirtin varsa aynısı bende de var
Ara ara kasiklarim kasılıyor
Ama belirti ararsak mutlaka buluyoruz çünkü hamile olmadığımız halde vücut psikolojik hamilelik moduna giriyor yani olmayan bulantılar baş dönmesi uyku hali vs vs.

Canım bende aynı durumdayım reglim yarın.Ne belirtin varsa aynısı bende de var
Ara ara kasiklarim kasılıyor
Ama belirti ararsak mutlaka buluyoruz çünkü hamile olmadığımız halde vücut psikolojik hamilelik moduna giriyor yani olmayan bulantılar baş dönmesi uyku hali vs vs.
Evet yada adet belirtisi yaşayıp hamilelige de yoruyoruz :) sen ne zaman test yapacaksın canım gecikmesini bekleyip mı bugün mu

Evet yada adet belirtisi yaşayıp hamilelige de yoruyoruz :) sen ne zaman test yapacaksın canım gecikmesini bekleyip mı bugün mu
Geçmesini bekliyeceğim canım adetten önce yapıyorum hep tek çizgi çıkıyor
Sürekli erken mi yaptım varda çıkmadı mı sorulara yöneliyorum
O yüzden beklemek en iyisi

Test yaptım aşırı silik cıktı moralim bozuldu hayal mı görüyorum diye. Yükleyeceğim ama fotoğraf da hiç gözükmüyor üstelik 2 tane yaptım 2sinde de gördüm

Canım azda olsa pembelik varmı
20201002_154355.jpg tekrar yaptım bu şekilde canim

Var ıyıkı zıbın ve Müslin bez almışsın 😂 bırde bana dıyor gebesinde alıyorsun dıye sende hamılesın 🤣 rossman a bak muslinler 25 TL ağız mendilleri 5 Li 15 mi neydi 😁
Benim daha kesin değil bebek ama böyle duymak çok hoşuma gidiyor sonunda husrana ugramam inşallah 🙈🤲 tamam bakıcam muhakkak yarim saat önce gorsem iyiydi rossmanin önünden geçmistim😄 gerci eşimleydik eşim yanımdayken almazdim🤣 bende lcw den aldım sende bak oraya çok güzel 😍

Benim daha kesin değil bebek ama böyle duymak çok hoşuma gidiyor sonunda husrana ugramam inşallah 🙈🤲 tamam bakıcam muhakkak yarim saat önce gorsem iyiydi rossmanin önünden geçmistim😄 gerci eşimleydik eşim yanımdayken almazdim🤣 bende lcw den aldım sende bak oraya çok güzel 😍
Bende kesin değil dıyordum 🤣 plansız ımkansız gibi bişeydi 🤣 lcw sevmiyorum ben herkes ordan alıyor tek fabrikadan çıkmışlar gibi oluyor h&m e bakacağım 😁

X