• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gunu negatif Gec dollenme

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
Kizlar selam normal dongume gorebat ayin 22 23 gibi olmam lazımdı olmadım henüz bat günü ve 3.günü kanda çıkmadi 6 günüm geçti hala yok ama geciken gunumden bu yana hafif sancılarım oluyo ve afedersiniz böyle beyaz koyu kıvamlı yumurta aki gibi akintim var üstelik arada yoğun geliyo ayın 17.gibi tüm yumurtlama belirtilerim olmuştu dolayısıyla geç yumurtladım o yüzden geç döllenme olabilirmi yaşayan varmı yumurtlamanın 5. Ve 8.günü kanda çıkmaması normaldir degilmi

Kizlar selam normal dongume gorebat ayin 22 23 gibi olmam lazımdı olmadım henüz bat günü ve 3.günü kanda çıkmadi 6 günüm geçti hala yok ama geciken gunumden bu yana hafif sancılarım oluyo ve afedersiniz böyle beyaz koyu kıvamlı yumurta aki gibi akintim var üstelik arada yoğun geliyo ayın 17.gibi tüm yumurtlama belirtilerim olmuştu dolayısıyla geç yumurtladım o yüzden geç döllenme olabilirmi yaşayan varmı yumurtlamanın 5. Ve 8.günü kanda çıkmaması normaldir degilmi
Canım 10. Günü felan anca geçiyo kana diye biliyorum eger umutlandırmak istemem ama o krem beyaz akıntı hamilelik belirtisi
Yumurtlamadan 14 gün sonra bi evde test yap bakalım inşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla ilerler

Evet geç döllenme ise testte cıkmaz adet tarihi değil onemli olan yumurtlama tarihinden sonra geçen süre

Inşaallah sağlıkla vardır test aldım yarın sabah yapicam

Sut hormonu ve diğer hormonlar yükseldiği icinmi

1 hafta geçince kanda negatif cıktı hormonlara baktirdim fırlamış çok yüksek ve hala adet olmadım 10 gün gecti
Bende aynı sorunu yaşıyorum sanırım hala adet olamadım sizde memede hassasiyet var mı süt hormonu yüksekse adet olamayabilirmişiz benim geçen hafta sürekli ağrılarım oldu ve sıvı akıntısı oldu sonuç gene negatif sizdede aynısı mo oldu

Bende aynı sorunu yaşıyorum sanırım hala adet olamadım sizde memede hassasiyet var mı süt hormonu yüksekse adet olamayabilirmişiz benim geçen hafta sürekli ağrılarım oldu ve sıvı akıntısı oldu sonuç gene negatif sizdede aynısı mo oldu
Göğsümde ne acı ne şişlik hiç bişey yok adet olmadım hala 10 gün geçti degerlerimde anormal geldi pazartesi tekrar bi kan vericem laboratuarda problem olabilir
Lh 91
Fsh 65
Prolaktin 48
Progesteron 0.28
Cıktı biraz garip sonuçlar 1 ay önce fsh 13 falandı lh 15 di ozaman adetin 3.Günü vermiştim bu testleri doktorla görüştüm biri yumurtlama olabilir dedi diğeri prolaktin için ilaç verdi

Back