Cnm ne kadar güzel bi duygudur o ya adet olduğunu sanıp hamile çıkmak :) konuyu ben açmıştım malesef benimki adetmis . .Ben oyle hamile kaldim.bekliyoduk coxuknolsun.filan.ben adet gunumde kanama gordum iki gun surdu.dedim esime bu ay olmadi.nasip bidahaki aya diye.sonra benim adet birden kesildi.arkadasima anlattim oda hamile olabilirsin kiz bunu cok duydum dedi.cidden test yaptik cift cizgi.meger yerlesme kanamasiymis
Yumurtlama takvimine dikkat et.esine bol bol keciboynuzu pekmezi yedir sabah ogle aksam yatsi bes kasik.ciddi.sende stres yapma.allah hayirli zamanda hayiri evlat versin insallahhCnm ne kadar güzel bi duygudur o ya adet olduğunu sanıp hamile çıkmak :) konuyu ben açmıştım malesef benimki adetmis . .
Amin ınsallah bir tane kizim var çok şükür ama kardeş istiyoruz bir de.bugun yumurtlama günüm ama biz dün ilişki yaşadık.bugun imkansız yapamayız . Bende yazdım bi kaç yere kafama takılıyor bugun olmassa ilişki dun ku ise yaramazmiYumurtlama takvimine dikkat et.esine bol bol keciboynuzu pekmezi yedir sabah ogle aksam yatsi bes kasik.ciddi.sende stres yapma.allah hayirli zamanda hayiri evlat versin insallahh
Yarar kesin biliyorum.yumurta varsa sper 5 gune kadar duruyomus.ama yumurta 24 saat sonra eriyomus.yarin i sakin atlamayin ama siz.Amin ınsallah bir tane kizim var çok şükür ama kardeş istiyoruz bir de.bugun yumurtlama günüm ama biz dün ilişki yaşadık.bugun imkansız yapamayız . Bende yazdım bi kaç yere kafama takılıyor bugun olmassa ilişki dun ku ise yaramazmi
Evet yarını kesinlikle atlamicam çok tskler cnmYarar kesin biliyorum.yumurta varsa sper 5 gune kadar duruyomus.ama yumurta 24 saat sonra eriyomus.yarin i sakin atlamayin ama siz.
İki gün süren kanama fazlamıydı yoksa az mı canımBen oyle hamile kaldim.bekliyoduk coxuknolsun.filan.ben adet gunumde kanama gordum iki gun surdu.dedim esime bu ay olmadi.nasip bidahaki aya diye.sonra benim adet birden kesildi.arkadasima anlattim oda hamile olabilirsin kiz bunu cok duydum dedi.cidden test yaptik cift cizgi.meger yerlesme kanamasiymis
Ilk basta olan kanama kadardi az ie orta arasi gibiydi cogalir diye bekletken birden kesiliverdiİki gün süren kanama fazlamıydı yoksa az mı canım
Anladım canım benimde iki gün öyle geldi sonra bianda kesildi normal adetim ise 7 gün sürerdiIlk basta olan kanama kadardi az ie orta arasi gibiydi cogalir diye bekletken birden kesiliverdi
Yerlesme kanamasi dedikleri var ya ona benziyir s sanki yinede bikac gun sonra test yap benim.oye cikmistiAnladım canım benimde iki gün öyle geldi sonra bianda kesildi normal adetim ise 7 gün sürerdi
Yarın test yapayım o zaman cevapların icin teşekkür ederim :)Yerlesme kanamasi dedikleri var ya ona benziyir s sanki yinede bikac gun sonra test yap benim.oye cikmisti
Banada siyle sonucu merakta birakmaYarın test yapayım o zaman cevapların icin teşekkür ederim :)
Canım yaptım test ama negatif çıktı artık 23 kasımı bekliyorum :)Banada soyle sonucu
Banada siyle sonucu merakta birakma
Aah gonlune gore hayirlisini versin canim.ben cocuk istemiyorum ama ertesi gun hapi aldim gecen ay.hala adet olmadim gecen hfta kan tahlili bu gunde idrar sonuc negatif ama adet te yok.kafayi yiyip huni takmama az kaldi..Canım yaptım test ama negatif çıktı artık 23 kasımı bekliyorum :)
Amin canım benim sağol acaba mevsimsel mi benimde 5 gün geçmişti pko değilsin demiAah gonlune gore hayirlisini versin canim.ben cocuk istemiyorum ama ertesi gun hapi aldim gecen ay.hala adet olmadim gecen hfta kan tahlili bu gunde idrar sonuc negatif ama adet te yok.kafayi yiyip huni takmama az kaldi..
Yok degilim duzenli 28 gunde adet olurum.ilac bozdu sanirim duzenimi bakalim bekliycem persrmbeye kdar bi kan testi daha ypicm ozamnAmin canım benim sağol acaba mevsimsel mi benimde 5 gün geçmişti pko değilsin demi
Anladım canım Allah gönlüne göre versin umarım dediğin gibidir :)Yok degilim duzenli 28 gunde adet olurum.ilac bozdu sanirim duzenimi bakalim bekliycem persrmbeye kdar bi kan testi daha ypicm ozamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?