Adet günü kanaması olup kesilen ve sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Arkadaşlar bugün adet günümdü 3 4 saat önce kanamam oldu ama çok değil . Simdi de sadece peceteye silince geliyor.normalde benim adet günü yoğun olarak başlardı pihtili şekilde . Ve agrım olur normalde ilk gün. Ama ne agrım var ne başka bişey . Belkide sökulemiyor adetim yarin yoğunlaşacaktır. Bi ümit ediyorum sadece . Belki hamilelik vardır diye . Idrar testide yaptım negatif çıktı bugün .

Ben oyle hamile kaldim.bekliyoduk coxuknolsun.filan.ben adet gunumde kanama gordum iki gun surdu.dedim esime bu ay olmadi.nasip bidahaki aya diye.sonra benim adet birden kesildi.arkadasima anlattim oda hamile olabilirsin kiz bunu cok duydum dedi.cidden test yaptik cift cizgi.meger yerlesme kanamasiymis

Cnm ne kadar güzel bi duygudur o ya adet olduğunu sanıp hamile çıkmak :) konuyu ben açmıştım malesef benimki adetmis . .

Cnm ne kadar güzel bi duygudur o ya adet olduğunu sanıp hamile çıkmak :) konuyu ben açmıştım malesef benimki adetmis . .
Yumurtlama takvimine dikkat et.esine bol bol keciboynuzu pekmezi yedir sabah ogle aksam yatsi bes kasik.ciddi.sende stres yapma.allah hayirli zamanda hayiri evlat versin insallahh

Yumurtlama takvimine dikkat et.esine bol bol keciboynuzu pekmezi yedir sabah ogle aksam yatsi bes kasik.ciddi.sende stres yapma.allah hayirli zamanda hayiri evlat versin insallahh
Amin ınsallah bir tane kizim var çok şükür ama kardeş istiyoruz bir de.bugun yumurtlama günüm ama biz dün ilişki yaşadık.bugun imkansız yapamayız . Bende yazdım bi kaç yere kafama takılıyor bugun olmassa ilişki dun ku ise yaramazmi

Yarar kesin biliyorum.yumurta varsa sper 5 gune kadar duruyomus.ama yumurta 24 saat sonra eriyomus.yarin i sakin atlamayin ama siz.

İki gün süren kanama fazlamıydı yoksa az mı canım

Canım yaptım test ama negatif çıktı artık 23 kasımı bekliyorum :)
Aah gonlune gore hayirlisini versin canim.ben cocuk istemiyorum ama ertesi gun hapi aldim gecen ay.hala adet olmadim gecen hfta kan tahlili bu gunde idrar sonuc negatif ama adet te yok.kafayi yiyip huni takmama az kaldi..

Aah gonlune gore hayirlisini versin canim.ben cocuk istemiyorum ama ertesi gun hapi aldim gecen ay.hala adet olmadim gecen hfta kan tahlili bu gunde idrar sonuc negatif ama adet te yok.kafayi yiyip huni takmama az kaldi..
Amin canım benim sağol acaba mevsimsel mi benimde 5 gün geçmişti pko değilsin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…