Adet günü kahverengi akıntı

Benim dört gün geçtiğinde böyle silikti bir günle bile fark eder bı gün önce ya da sonra döllenme bile çok şeyi değiştirir
Çok belirsiz umudum gitti ilk gebe kaldığımda adete 5gün vardı baya koyuydu şimdi adetim iki gün geçti çok belirsiz

Ay aajsjsjs camış gibi mi

Beklemek çok kötü birşey adetlerim düzenlidir 24 25 günde bir en geç 26.gün kesin olurum bugün 28.gün ya stresten olmadı bilmiyorum

Yakın zamanda düşük olduysa sonraki gebelik belirtileri aynı olmuyormuş diyecektim ama 1yıl olmuş. SulErzkn bilgisi vardır belki.
Hepsi birbirinden farklı, benzer olan şeyler belli başlı şeyler de ilk gebeligimde yaptığım ilk test koyu cikmisti mesela reglim gecikmeden, dusuklerde biri koyu biri silikti, bu gebeligimde dört gün geçti çok silikti benim, hangi belirtilerden bahsediyorsun mesela

Akıntı vs olayından hassasiyet falan bende düşük yaptım da ondan soruyorum:)

Akıntı vs olayından hassasiyet falan bende düşük yaptım da ondan soruyorum:)
Fark oluyor fark olmaz mı, ilk kürtajdan sonraki gebelikte hiç anlamadım ben onuncu haftaya kadar falan ilaç falan da kullanıyordum oda baskiladi muhtmeelen belirtileri, bu seferde regli olacağım diye bekledim olmayınca anladım öncesinde ekstra belirti gene yoktu ilk kurtajda regliden çok önce anladim göğsün karincalandi bı tuhaflık hissetmistim, fark hem de nasıl oluyor, aynı kişide bile her gebelikte fark ediyor kişiden kişiye göre daha çok değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…