Çok belirsiz umudum gitti ilk gebe kaldığımda adete 5gün vardı baya koyuydu şimdi adetim iki gün geçti çok belirsiz
Çok belirsiz umudum gitti ilk gebe kaldığımda adete 5gün vardı baya koyuydu şuan adetim 2gün geçti çok belirsizAyy var gibi görünüyor ya kan versene bı beta baktir idrarda çıkan kanda daha net çıkar
Öylemi dersin ne bilym canım yaBenim dört gün geçtiğinde böyle silikti bir günle bile fark eder bı gün önce ya da sonra döllenme bile çok şeyi değiştirir
Hemen indirme yelkenleri bı kan ver emin ol ondan sonra salarsin kendini daha bir şey bitmiş değilÖylemi dersin ne bilym canım ya
Ay aajsjsjs camış gibi miDur be canım daha sen paniklemeye yer arıyorsun herkeste aynı gitmez o işler, bazıları hiç belirti yaşamaz, arkadaşım mesela bir tane belirti yaşamadı göbek çıkmasa anlamazdın hiçbir hassasiyet yaşamadı onun gibi gıcık tiplere prenses gebe diyoruz kullanmıyor bu forumu kullansa da etiketlesem anlatsa sana sirdan mumbar falan yedi camiş gibi ben sebze meyve görsem oda değiştiriyorum çok pis geçti şükür bu haftalarda rahatladım biraz da bünyeye göre değişiyor bu belirtiler hassasiyetler
Daha önce düşüğünüz mü var ?Çok belirsiz umudum gitti ilk gebe kaldığımda adete 5gün vardı baya koyuydu şuan adetim 2gün geçti çok belirsiz
Yarın sabah tekrar birdaha yapym farklı marka var elimde sonra bakym artıkHemen indirme yelkenleri bı kan ver emin ol ondan sonra salarsin kendini daha bir şey bitmiş değil
Evet ya ben şu içsem çıkar o da şirdan mirdan yiyordu sence camiş değil de nedirAy aajsjsjs camış gibi mi
Evet 1yıl önceDaha önce düşüğünüz mü var ?
Yakın zamanda düşük olduysa sonraki gebelik belirtileri aynı olmuyormuş diyecektim ama 1yıl olmuş.Evet 1yıl önce
Hepsi birbirinden farklı, benzer olan şeyler belli başlı şeyler de ilk gebeligimde yaptığım ilk test koyu cikmisti mesela reglim gecikmeden, dusuklerde biri koyu biri silikti, bu gebeligimde dört gün geçti çok silikti benim, hangi belirtilerden bahsediyorsun meselaYakın zamanda düşük olduysa sonraki gebelik belirtileri aynı olmuyormuş diyecektim ama 1yıl olmuş.SulErzkn bilgisi vardır belki.
Akıntı vs olayından hassasiyet falan bende düşük yaptım da ondan soruyorum:)Hepsi birbirinden farklı, benzer olan şeyler belli başlı şeyler de ilk gebeligimde yaptığım ilk test koyu cikmisti mesela reglim gecikmeden, dusuklerde biri koyu biri silikti, bu gebeligimde dört gün geçti çok silikti benim, hangi belirtilerden bahsediyorsun mesela
Fark oluyor fark olmaz mı, ilk kürtajdan sonraki gebelikte hiç anlamadım ben onuncu haftaya kadar falan ilaç falan da kullanıyordum oda baskiladi muhtmeelen belirtileri, bu seferde regli olacağım diye bekledim olmayınca anladım öncesinde ekstra belirti gene yoktu ilk kurtajda regliden çok önce anladim göğsün karincalandi bı tuhaflık hissetmistim, fark hem de nasıl oluyor, aynı kişide bile her gebelikte fark ediyor kişiden kişiye göre daha çok değişirAkıntı vs olayından hassasiyet falan bende düşük yaptım da ondan soruyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?