Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki lekeniz hangi renk benimki kahverengi bugün sabah sadece çok az pembemsi bi renk geldi Birdahada gelmedi sildikçe hep kahverengi geliyor birde sizinki kaç gün sürdü ve miktarı ne kadardı (çok soru sordum kusura bakmayın ilk gebeliğim olacak nasipse heycanlıyım)Ben varım adet belirtilerim olur her gebeliğim de ama adet olmam adet günü yada birkac gün icinde leke olur test yaparım pozitiftir dördünu de böyle ogrendim
Değişti digerlerinde ama bu gebeligimde 9.haftaya kadar kahve devam etti, çamaşır kirletirdi gün icinde günlük ped doldurdugu olurdu ya da sadece silince gelirdi değişirdi yani, ilkinde sorgulamak çok normal ya bir şey bilmeden birşeyler yaşıyorsun hep öyle öğrendik, istediğini sor, hayırlısı olur inşallah senin için rabbim kavustursunPeki lekeniz hangi renk benimki kahverengi bugün sabah sadece çok az pembemsi bi renk geldi Birdahada gelmedi sildikçe hep kahverengi geliyor birde sizinki kaç gün sürdü ve miktarı ne kadardı (çok soru sordum kusura bakmayın ilk gebeliğim olacak nasipse heycanlıyım)
Çok teşekkür ederim bide belirtiniz varmıydı sol kaşığım ara ara ağrıyor benim şuanDeğişti digerlerinde ama bu gebeligimde 9.haftaya kadar kahve devam etti, çamaşır kirletirdi gün icinde günlük ped doldurdugu olurdu ya da sadece silince gelirdi değişirdi yani, ilkinde sorgulamak çok normal ya bir şey bilmeden birşeyler yaşıyorsun hep öyle öğrendik, istediğini sor, hayırlısı olur inşallah senin için rabbim kavustursun
Hep ağrır artık bebek rahme düştüğü andan doğduğu ana kadar kasık ağrısı bel ağrısı karın ağrısı batmalar kramplar devam ediyor, hala hepsini yaşıyorum ki bütün gebeler yaşıyor, gecen gun kramp açısından aglayacaktim gözüm falan karardı bı an, bebek büyüdükçe kendine yer açtıkca kaslari baglari geriyor esnetiyor ağrıyı yapan bu, yürüyüşten sonra taş gibi olur ağrır, dinlenince bu ağrılar kramplar rahatlar geçer ha dinlenince gecmiyorsa şiddetleniyorsa doktora gitmek gerekirÇok teşekkür ederim bide belirtiniz varmıydı sol kaşığım ara ara ağrıyor benim şuan
Tekrar teşekkür ederim yarın gebelik testi yapym baklm yarına kadar hastalanmazsam tabiHep ağrır artık bebek rahme düştüğü andan doğduğu ana kadar kasık ağrısı bel ağrısı karın ağrısı batmalar kramplar devam ediyor, hala hepsini yaşıyorum ki bütün gebeler yaşıyor, gecen gun kramp açısından aglayacaktim gözüm falan karardı bı an, bebek büyüdükçe kendine yer açtıkca kaslari baglari geriyor esnetiyor ağrıyı yapan bu, yürüyüşten sonra taş gibi olur ağrır, dinlenince bu ağrılar kramplar rahatlar geçer ha dinlenince gecmiyorsa şiddetleniyorsa doktora gitmek gerekir
Son sorum göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı acabaHep ağrır artık bebek rahme düştüğü andan doğduğu ana kadar kasık ağrısı bel ağrısı karın ağrısı batmalar kramplar devam ediyor, hala hepsini yaşıyorum ki bütün gebeler yaşıyor, gecen gun kramp açısından aglayacaktim gözüm falan karardı bı an, bebek büyüdükçe kendine yer açtıkca kaslari baglari geriyor esnetiyor ağrıyı yapan bu, yürüyüşten sonra taş gibi olur ağrır, dinlenince bu ağrılar kramplar rahatlar geçer ha dinlenince gecmiyorsa şiddetleniyorsa doktora gitmek gerekir
Regli tarihim yaklaştığında her regli de olur zaten onu belirti olarak saymadım bileSon sorum göğüs hassasiyetiniz ne zaman başladı acaba
Peki lekeniz hangi renk benimki kahverengi bugün sabah sadece çok az pembemsi bi renk geldi Birdahada gelmedi sildikçe hep kahverengi geliyor birde sizinki kaç gün sürdü ve miktarı ne kadardı (çok soru sordum kusura bakmayın ilk gebeliğim olacak nasipse heycanlıyım)
Benim şuan yok mesela koyulaşma diyorlar sertleşme falanhiçbiri yokRegli tarihim yaklaştığında her regli de olur zaten onu belirti olarak saymadım bile
Dur be canım daha sen paniklemeye yer arıyorsun herkeste aynı gitmez o işler, bazıları hiç belirti yaşamaz, arkadaşım mesela bir tane belirti yaşamadı göbek çıkmasa anlamazdın hiçbir hassasiyet yaşamadı onun gibi gıcık tiplere prenses gebe diyoruz kullanmıyor bu forumu kullansa da etiketlesem anlatsa sana sirdan mumbar falan yedi camiş gibi ben sebze meyve görsem oda değiştiriyorum çok pis geçti şükür bu haftalarda rahatladım biraz da bünyeye göre değişiyor bu belirtiler hassasiyetlerBenim şuan yok mesela koyulaşma diyorlar sertleşme falanhiçbiri yok
Ya içimi çok rahatlatıyorsunuz kaç haftalıksınız siz maşallahDur be canım daha sen paniklemeye yer arıyorsun herkeste aynı gitmez o işler, bazıları hiç belirti yaşamaz, arkadaşım mesela bir tane belirti yaşamadı göbek çıkmasa anlamazdın hiçbir hassasiyet yaşamadı onun gibi gıcık tiplere prenses gebe diyoruz kullanmıyor bu forumu kullansa da etiketlesem anlatsa sana sirdan mumbar falan yedi camiş gibi ben sebze meyve görsem oda değiştiriyorum çok pis geçti şükür bu haftalarda rahatladım biraz da bünyeye göre değişiyor bu belirtiler hassasiyetler
16oldu şükür, benim bir oğlum var 3yasinda iki dusugum var biri ikiz, buda ikiz başladı biri gelişmedi digeri sağ, inan kacinci olursa olsun hepsinin heyecanı korkusu aynı, rabbim sana da nasip etsin inşallah, sağlıcakla büyüsün, rabbim acısıni göstermesin hiçbir anneyeYa içimi çok rahatlatıyorsunuz kaç haftalıksınız siz maşallah
Aminnn hepimize inşallah benimde 1yıl önce kalp atışı oluşmadığı için zorunlu kürtaj oldum 3ay konunduk sonra denedik ama olmadı doktorda gitmedik yani kürtajdan sonra 1kere muayene oldum bi sıkıntı yok demişti doktorum hep Allahım ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman nasip et diye dua ediyorum hakkımızda hayırlısı nasip kısmet16oldu şükür, benim bir oğlum var 3yasinda iki dusugum var biri ikiz, buda ikiz başladı biri gelişmedi digeri sağ, inan kacinci olursa olsun hepsinin heyecanı korkusu aynı, rabbim sana da nasip etsin inşallah, sağlıcakla büyüsün, rabbim acısıni göstermesin hiçbir anneye
Gerçekten nasipten ötesi yok ya bunu öyle iyi anladım ki bu sefer geçen yıl iki gebeliğim de kürtajla sonuçlandı ben üzüntüden bıraktım hazır değildim denemedik yaklaşık on ay oldu ben hala öbür ay öbür ay diyordum vitamin falan kullanıyordum eşimde sağolsun üzüntümü bildiği için konusunu bile açmadı ama ne oldu dersin hep kullandığımız prezervatif taşmış suphelendik tastigindan daha dikkat ettik o bir kere tasmayla da ben hamile kaldım biz ne plan yaparsak yapalım rabbimin de var bı planı gerçekten herşey nasiple başlayıp nasiple bitiyorAminnn hepimize inşallah benimde 1yıl önce kalp atışı oluşmadığı için zorunlu kürtaj oldum 3ay konunduk sonra denedik ama olmadı doktorda gitmedik yani kürtajdan sonra 1kere muayene oldum bi sıkıntı yok demişti doktorum hep Allahım ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman nasip et diye dua ediyorum hakkımızda hayırlısı nasip kısmet
Aynen öyle canımGerçekten nasipten ötesi yok ya bunu öyle iyi anladım ki bu sefer geçen yıl iki gebeliğim de kürtajla sonuçlandı ben üzüntüden bıraktım hazır değildim denemedik yaklaşık on ay oldu ben hala öbür ay öbür ay diyordum vitamin falan kullanıyordum eşimde sağolsun üzüntümü bildiği için konusunu bile açmadı ama ne oldu dersin hep kullandığımız prezervatif taşmış suphelendik tastigindan daha dikkat ettik o bir kere tasmayla da ben hamile kaldım biz ne plan yaparsak yapalım rabbimin de var bı planı gerçekten herşey nasiple başlayıp nasiple bitiyor
Ayy var gibi görünüyor ya kan versene bı beta baktir idrarda çıkan kanda daha net çıkarBugün yaptım böyle oldu
Çok belirsiz umudum gitti ilk gebe kaldığımda adete 5gün vardı baya koyuydu şimdi adetim iki gün geçti çok belirsizAyy var gibi görünüyor ya kan versene bı beta baktir idrarda çıkan kanda daha net çıkar