G glycn86 Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 7 4 16 38 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi glycn86 #1 Merhaba kızlar adet günüm hafif sancım var ama çikolata rengi akıntım var sadece gebelik testim de negatif çıktı gebe olabilirmiyim acaba
Merhaba kızlar adet günüm hafif sancım var ama çikolata rengi akıntım var sadece gebelik testim de negatif çıktı gebe olabilirmiyim acaba
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi glycn86 #2 glycn86 .!.: Merhaba kızlar adet günüm hafif sancım var ama çikolata rengi akıntım var sadece gebelik testim de negatif çıktı gebe olabilirmiyim acaba Genişletmek için tıkla... Akıntının devamı gelirse adet olursan tabi gebelik yoktur , fakat 2 gün sürerse kahverengi akıntın bitince gidip kanda betaya baktirirsin kolay gelsin
glycn86 .!.: Merhaba kızlar adet günüm hafif sancım var ama çikolata rengi akıntım var sadece gebelik testim de negatif çıktı gebe olabilirmiyim acaba Genişletmek için tıkla... Akıntının devamı gelirse adet olursan tabi gebelik yoktur , fakat 2 gün sürerse kahverengi akıntın bitince gidip kanda betaya baktirirsin kolay gelsin
G glycn86 Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 7 4 16 38 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi glycn86 #3 Duygu62 .!.: Akıntının devamı gelirse adet olursan tabi gebelik yoktur , fakat 2 gün sürerse kahverengi akıntın bitince gidip kanda betaya baktirirsin kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dr kontrolune gidicem yarın da devam ederse
Duygu62 .!.: Akıntının devamı gelirse adet olursan tabi gebelik yoktur , fakat 2 gün sürerse kahverengi akıntın bitince gidip kanda betaya baktirirsin kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dr kontrolune gidicem yarın da devam ederse
D Dido Karadenizzz sevdalisi... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 602 821 23 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi glycn86 #4 glycn86 .!.: Teşekkürler dr kontrolune gidicem yarın da devam ederse Genişletmek için tıkla... Sonucunu da yazar mısın gidersen
glycn86 .!.: Teşekkürler dr kontrolune gidicem yarın da devam ederse Genişletmek için tıkla... Sonucunu da yazar mısın gidersen
G glycn86 Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 7 4 16 38 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi glycn86 #5 Evet dr gittim gebelik yok normal o akıntı dedi yine klomen tedavisine devam dedi