Adet günü idrar testi negatif, daha sonra pozitif olanlaaar !

Eylultmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
14
11
Merhaba kızlar,
Bu benim kadınlar kulübüne ilk konum.. daha önce hep okuyucuydum ama..
Kızlar ben pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim söz konusu bu ta ki ilk adet olduğum günden beri böyle.. 2 ay 3 ay bazen.. evlendikten 5, 6 ay sonra çocuk düşünmeye başladık yaklasik 6 aydır ve olmadı.. adeti mi düzenlemek için dr gittim ve bana progestan 100 mg adet başlangıcı 15.gün günde 3 tane 10 gün kullan dedi ilk ay ilaç bitti regl geldi.şu an ikinci ayımdayım.adet 4 gün gecikti.1.günü test yaptım negatifti.4.gün ve test yapmaya korkuyorum. Dr bana ilaç bitince 3 gün sonra adet olman gerekir olmazsan test yap demişti. Kafam çok karışık, böyle şeyler yaşayan oldu mu aranızda sonradan pozitif olan ya da progestan la hamile kalan ??
Va belirti olarak bel ağrısı ve ara ara yumurtalık bölgesinde kasılmalar mevcut

Bu yumurtladiginiz zamana gore degisir normalde yumurtladiktan 15 gun sonrasinda cikmasi lazim. Bilmediginiz icin tekrar test yapmalisiniz. Ya da kan verin

Işte düzensizlik olduğu için yumurtlama tarihini bilmiyorum ovu testi de hiç kullanmadım ayrıca belirtiler arasında göğüs hassasiyeti de söz konusu tekrar test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…