Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5.gun adetim normalde hep ayni gun olur cok duzenlidir.iki defada test yaptim sonuc negatif.baska bir sorun mu var diye endiselenmeye basladim.bu ay ikinci kez klomen+catlatma ignesi tedavisi grdumBen! Bugün 3. Gün. İdrar testinde çıkmadı ama regl de olmuyorum. Anlamadım hiç...
Ins.guzel sonuclarla karsilasiriz.ben yarini bekliyorum doktora gitmek icin .Aynen ben de çok endişeliyim. Eve ultrason alıp bakmak istiyorum yumurtalıklarıma. Bıktım doktora gitmekten
Ins.oyle olur.bayram tatili diye kan tahlili yaptiramadim.yarin bakalim hayirlisigeç döllenme sonucu idrarda çıkmayabiliyo arkadaşlar emin olmak için kanda baktırırsanız eğer gebelik varsa kesin çıkar. inş. güzel haberleri alırsınız
geç döllenme sonucu idrarda çıkmayabiliyo arkadaşlar emin olmak için kanda baktırırsanız eğer gebelik varsa kesin çıkar. inş. güzel haberleri alırsınız
Ins.oyle olur.bayram tatili diye kan tahlili yaptiramadim.yarin bakalim hayirlisi
Ins.kan tahlili yaptirinca yazalimİnşallah ikimizinki de geç döllenmedir
Ins.kan tahlili yaptirinca yazalim
Bende simdi aldim sonucu benimde negatif malesefBen kan verdim negatif çıktı. Anlamadım niye regl olmadığımı
Bende simdi aldim sonucu benimde negatif malesef
Benim biraz agrim var bugun azcikta leke geldi ama devami gelir mi bilmiyorum.doktor olursan 3.gun gel dedi olmazsan tekrar bi test yapariz sonra bakariz dediE ne yapacağız şimdi? Söktürücü mü kullanmak lazım regl olmak için?
Benim biraz agrim var bugun azcikta leke geldi ama devami gelir mi bilmiyorum.doktor olursan 3.gun gel dedi olmazsan tekrar bi test yapariz sonra bakariz dedi
Evet sokturucu kullanma hemen bekle birazBende leke falan da yok. Bir haftayı doldurup doktora gideyim bari