• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günü geçip idŕar testi negatif çıkanlar

yoncam85

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
51
13
8
40
Adetim 5 gün geçti ama iki defa idrar testi yaptım negatif cikti ayni durumda olanlariniz var mi?

Ben! Bugün 3. Gün. İdrar testinde çıkmadı ama regl de olmuyorum. Anlamadım hiç...

Ben! Bugün 3. Gün. İdrar testinde çıkmadı ama regl de olmuyorum. Anlamadım hiç...
Benimde 5.gun adetim normalde hep ayni gun olur cok duzenlidir.iki defada test yaptim sonuc negatif.baska bir sorun mu var diye endiselenmeye basladim.bu ay ikinci kez klomen+catlatma ignesi tedavisi grdum

geç döllenme sonucu idrarda çıkmayabiliyo arkadaşlar emin olmak için kanda baktırırsanız eğer gebelik varsa kesin çıkar. inş. güzel haberleri alırsınız:KK48:

geç döllenme sonucu idrarda çıkmayabiliyo arkadaşlar emin olmak için kanda baktırırsanız eğer gebelik varsa kesin çıkar. inş. güzel haberleri alırsınız:KK48:
Ins.oyle olur.bayram tatili diye kan tahlili yaptiramadim.yarin bakalim hayirlisi

Ay inşallah! Bu gece regl olmazsam yarın öğlen kan vereceğim. Umarım sonuçları alınca ben de eklerim hamilelik takvimi :)

iki gün geçti idrar yaptım negatif. aynı gün bi parça kan geldi durdu iki gün sonra yine yaptım negatif. bugün bi hastalığım mı var acaba doktora gitmeden bi kan testi yaptırayım dedım pozitif çıktı. Adet gecikmesinin 7. gününde.
Eğer ilk kez adet gecikmesi yaşıyorsanız bence 15 güne kadar negatif çıkan testlere inanmayın.

Back