- 30 Kasım 2016
- 90
- 32
- 8
- 41
- Konu Sahibi Aseyal2016
-
Insallah hamilesindir cnm.. reglime yakın olucak gıbı hep tuvalete kostum bende.. artık 9gectı agrıda kalmadı .. on gun gecmeden kanda bıle cıkmıyo bazılarının bence on gun olmadan gıtme.. ınsanın moralın cok bozuluyo negatıf cıkınca, ya hamileysem dıye de adet olmadan bıtaarafın hep umıtlenıyo..ne hıkayeler var burda okuyup okup ümıtlenıyo ınsan.. hayırlısı Olur ınsallah hepımız adına..
Insallah hamilesindir cnm.. reglime yakın olucak gıbı hep tuvalete kostum bende.. artık 9gectı agrıda kalmadı .. on gun gecmeden kanda bıle cıkmıyo bazılarının bence on gun olmadan gıtme.. ınsanın moralın cok bozuluyo negatıf cıkınca, ya hamileysem dıye de adet olmadan bıtaarafın hep umıtlenıyo..ne hıkayeler var burda okuyup okup ümıtlenıyo ınsan.. hayırlısı Olur ınsallah hepımız adına..
Yok cnm keskee .. yarın dra gıtcem 22 sat tarıhım.. malesef daha bellı degıl bıse.. ama ıdrar negatıf cıktı dun yapmıstım.. en azından yarın dra gıdıp neden gecıktıgını ögrenıyım dıyorum..notmalde coktan olmam gerekırbu arada canım sen hamıle mısın su an kac haftalık acaba allah analı babalı buyutsun saglıkla ınsallah
Aminn canımmm.. Rabbim yardımcımız olsun..Canim hayirlisi olsun bende ikinciyi isteyenlerdenim ama biliyorum ki bu is nezaman kafa rahat olursa ozaman oluyo baska mesguliyetler bul kendine fazla takma Rabbim evlatlarimizs uzun omurler versin kismet bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?