• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gunu gecenlerrr, bırlıkte mutlu haberı beklemeye ne dersınızz!!

Aseyal2016

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
90
32
8
41
Merhaba kızlar bi oglum var.. ıkıncısı ıcın nerdeyse bı sene olucak ama malesef olmuyo.. sat tarıhım 22 ekimdii.. hala reglı olmadımm, benim gibi olanlar dört gözle "hamileyimm!!" Cıglıgı atmak isteyenler buyrunn hep bırlıkte mutlu ılma yolunda bırbırımıze destek olalım.. buarada ben her daım kadınlar kulubu forumlarını okuyup ılk kez uye olan bırı olarak ınsallah hamıleyım dıyede burda yazabılırım bı gun... haydı bısmıllahhh

Kızlar kimse yokmu .. biraz kendımden bahsedıyim. bu ay cok umutlanmıstım.. tsh:1,5 gecen reglımde baktırdım fsh:6 .. doktorum bu ay ıtıbarıyle takıp verdı.. tam duzenlendı reglım dıyodum ıkı aydr.. bı duzenlı calısmayla , kesın ahmileyım dedım ama dun test negatıf.. yarın kan tahlılıne gıtcem bakalım.. benim gıbı adet gunu gecnelerı beklıyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var..

merhaba canm benımde bugun bat gunum ılk defa boyle oldu normalde 1 2 gun erken gelırdı bugun gelmedı cok sukur ama test ne zaman yapayım bılemıyorum agrım da var belımde cok anlamadım kı bende bu arada benım sıklus 24 25 gun oluyor sızce beklesem mı yoksa test yapsam mı her tuvalete gıttıgımde korkuyorum valla

Insallah hamilesindir cnm.. reglime yakın olucak gıbı hep tuvalete kostum bende.. artık 9gectı agrıda kalmadı .. on gun gecmeden kanda bıle cıkmıyo bazılarının bence on gun olmadan gıtme.. ınsanın moralın cok bozuluyo negatıf cıkınca, ya hamileysem dıye de adet olmadan bıtaarafın hep umıtlenıyo..ne hıkayeler var burda okuyup okup ümıtlenıyo ınsan.. hayırlısı Olur ınsallah hepımız adına..

Insallah hamilesindir cnm.. reglime yakın olucak gıbı hep tuvalete kostum bende.. artık 9gectı agrıda kalmadı .. on gun gecmeden kanda bıle cıkmıyo bazılarının bence on gun olmadan gıtme.. ınsanın moralın cok bozuluyo negatıf cıkınca, ya hamileysem dıye de adet olmadan bıtaarafın hep umıtlenıyo..ne hıkayeler var burda okuyup okup ümıtlenıyo ınsan.. hayırlısı Olur ınsallah hepımız adına..

cok tesekkur ederım canım ınsallah yaa bende korkuyorum cıkmayacak bosuna uzulecegım dıye ama tuvalete gıtmeye bıle korkmaya basladım kafayı yıcem sanırım gun ıcnde ısteyım cok sıkıntı olmuyorda aksamları ıste :) 1 haftayı gecsın bakalım ya adet olucaksam zaten gelır bu sure ıcınde

bu arada canım sen hamıle mısın su an kac haftalık acaba allah analı babalı buyutsun saglıkla ınsallah

bu arada canım sen hamıle mısın su an kac haftalık acaba allah analı babalı buyutsun saglıkla ınsallah
Yok cnm keskee .. yarın dra gıtcem 22 sat tarıhım.. malesef daha bellı degıl bıse.. ama ıdrar negatıf cıktı dun yapmıstım.. en azından yarın dra gıdıp neden gecıktıgını ögrenıyım dıyorum..notmalde coktan olmam gerekır

Canim hayirlisi olsun bende ikinciyi isteyenlerdenim ama biliyorum ki bu is nezaman kafa rahat olursa ozaman oluyo baska mesguliyetler bul kendine fazla takma Rabbim evlatlarimizs uzun omurler versin kismet bakalim

Back