Adet günü geçenler idrar ve kan testlerinde neler yaşıyorsunuz??

eveeet olabilir bence hemen kan testi yaptır canım. ayyy merak ettim

Kizlar merhabalar..
normal sartlar altinda 32 gunde adet oluyorum.. Cok duzenli calismadigim icin en kotu ihtimalle 33 34 gunde olurum ama suan 9 gun gecti toplamda ve bugun test yaptim evde negatif cikti.. Hamileligi suan dusunmedigimiz icin iliskiyi planlamamistik ve sabah kalktigimda inanilmaz bi kasik agrisi oldu butun gun surdu.. 9 gundur adet olcakmiscasina agrilarim vuruyo tuvalete kosuyorum bakiyorum bisey yok.. Goguslerim bugun net bi sekilde sisti ve catlicak gibi.. Bacaklarim ayni sekilde gunlerdir agriyo.. 9 gundur ha oldum ha olcam diye hazirlikli gidiyorum ise.. Cok fazla gazim oluyo. Ama yok hicbisey. İyiden iyiye hamileymisim gibi gelmeye basladi. Olursa allahin takdiri ve mutlu olurum tabi ki.. Hersey de planli olamaz hayat akip geciyor.. Napsam bilemedim ? Anneme sordum periyodum ona benzedigi icin hersey cok parlak geliyodu diyo.. Ben isigi cok sevmedigim icin ayirt edici bi ozellik olamadi benim icin malesef.. hic de teyzem halam yok kan bagim olup sorabilecegim kimsem yok. Ay valla kafam dagildi bos bos oturuyorum agrilarimdan.. Akil verin kizlarr.. Bu arada 29 yasindayim.. İşime odaklanamiyorum biseyleri unutuyorum dusunmekten

canım ben 6 haftalık hamıleyım ve agrılarım kramplarım oluyo bebek yerlesıp toparlanıyomus belkı senınde oyledır kan tahlılı ver bence 9 cok

Oyle mi diyosun .. O zaman yarin kan vermeye calisicam.. Panik hallerdeyim ve surekli sinir harbi

Veremedim kann eve yeni girdim ya :/ 11. Güne girdim artik bel agrim kasik agrim arada bi giriyo sonra yokoluyo ama geldiginde zorluyo.. Goguslerim fena aciyo.. Ay yarin da boyle gidemicem... Cumartesiye kaldi isim haber veririm .. Bugun bi arkadasim sen hamilesin dedi bi degisik oldum

merhaba arkadaşlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çatlama iğnesini 20 martta oldum 2 gun sol kasığımda bacağıma vuran ağrı var bide bi yanıyorum bı üsüyorum ve çok şişim yumurtalarımda zaten sol yumurtalıkta olmustu size hamilemiyim bat 5 nisAN

valla tup bebekte nasıl belırtıler olur bılmıyorum ama benım ılk belırtılerım bunlardı bence hamılesın Allah yardımcın olsun

ayyy hadi bekliyoruz canımmm hayırlıysa olsun süper yaaa:)

Bugun gittim muayeneye alttan ultrason yapti doktor gebelik yok ama erken gebelik ihtimaline karsi kan testi istedi.. 1.9 cikti aradim sordum degilsin dedi.. Ben daha once hcg yaptirdigimda 0.100 cikmisti kesin degildim de 1.9 nedir? sordum bide azar yedim acaba erken oldugu icin mi boyle diye.. Degilsin dedi sokturucu verdi? Napim sizce?

Kizlar regl oldum
Uzuldum.. Hazirlamistim kendimi .. Kismet demekki zamani degilmis.. Olacagi varsa olur..

içme canım bekle kendiliğinden olursan olursun boşver içme bence

Sanki muayene olmayı bekliyomuşum gibi.. Hala agrilar suruyo valla belki de biseyler oldu icerde ama tutunamadi Allah bilir.. Temmuz gibi yeniden denicem şu terfi işim bi olsun kismetse.. 30 yasima girmis olcam ama olsun dimi

Kızlar merhaba. Benim de sizlere sorum olacak. Benim sat 3 mart 2015'ti. Adetimin 5.gununde bakırlı spiral taktırdım. Spiral takıldıktan sonra 7-8 gün kanamam oldu. Arkasından 3-4 gün lekelenmeler yaşadım ve birden kesildi. 28 günde bir adet olurum ben ve 31 martta olmam gerekirken 6 gundur halen adet olmadım. Ve bu süreçte kasık ağrılarım özellikle sağda, yine sağ kasığımdan bacağıma vuran kramplar bel ağrısı bol akıntı idrarda sıklık yaşıyorum. Goğuslerim 1 hafta önceden ağrımaya başlarken bu sefer goğuslerimde hiç bir şey yok. En son dun evde idrar testi yaptım negatifti. Doktoruma kontrole gittim. Alttan ultrasonla muayene etti. Gebelik kesesi gorunmuyor dedi. Fakat rahim duvarı kalınlığı 16 mm miş. Bu da erken gebeliğin belirtisi olabilir dedi. Progestan verdi alttan adet sokturucu olarak. Eğer hamileysen bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar değilsen adetini sokturur dedi. Kan testini henuz yaptırmadı. Sizce hamile olabilir miyim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…