Adet günü geçenler idrar ve kan testlerinde neler yaşıyorsunuz??

canim uzulme daha 4 aylik evlisin ben2 yillik evliyim bir bebeyimi 7 aylikken dusirdum simdi 1 bucuk yildir kalamiyorum
Canim ben negatif ciktigina diil de bi sorun mu var die uzuluyorum. Herkes ister pozitif olsun diye tabi. Allahim sana da hepimize de en hayirli sekilde saglikli evlatlar nasip edeR Insallah

selam kızlar ben bu sabah 16 gün sonra adet oldum sanırım ara lekenlenmem yüzünden geç oldum

ben de seni merak etmiştim. benim de bugün 10. günüm ara lekelenmem de olmadı. evde yaptığım idrar testleri de negatif çıkıyo. bilmiyorum noluyo.
umarım senin olur ben bugün söküldüm sanırım amam bayağı güzel adet rengi yumurtam güzelmiş:))

Merhaba kizlar benimde adete 8 gun kala kasik ve bel agrisi sikatetiyle acile gttim hcg <2 cikti :KK43: aradan 10 gun gecti yani bugun adetim bi 3-4 gun kadar gecikti idrar testlerim negatif cikiyor bilmiyorum strestenmi bu ay boyle oldu

Merhaba kizlar benimde adete 8 gun kala kasik ve bel agrisi sikatetiyle acile gttim hcg <2 cikti :KK43: aradan 10 gun gecti yani bugun adetim bi 3-4 gun kadar gecikti idrar testlerim negatif cikiyor bilmiyorum strestenmi bu ay boyle oldu
canım sanırım baharın etkisi herkesi vurdu bende 16 gün gecikmeyle adet ldum. amam bekle olmadığı sürece adetin bebek olma olasılığı var . ama dert edinmemek gerek bunu anladım hayatımın orta noktasına koydum amam herşey arkamda kalıyor günler su gibi geçiyor hayat çok kısa olur zamanı gelince:)

canım sanırım baharın etkisi herkesi vurdu bende 16 gün gecikmeyle adet ldum. amam bekle olmadığı sürece adetin bebek olma olasılığı var . ama dert edinmemek gerek bunu anladım hayatımın orta noktasına koydum amam herşey arkamda kalıyor günler su gibi geçiyor hayat çok kısa olur zamanı gelince:)
Aynen katiliyorum :) dun kan testi yaptrdm maalesef 0,29 ckti :KK43: bugun gecikmenin 5.gunundeyim hala ne gelen var ne gden

Allah askina anneler yardim edin. :KK43: 6 ay once ölu dogum yaptim. O zamandan beri korunmuyoruz ama her ay kirmizi husran.. bu ayin 14unde hasta olmam gerekirler olmadim. yani adetim 5 gun gecikti. Hic bir belirti yoktu. Bugun kan tahlili yaptirdim ve negatif cikti. tahlil sonrasi evde az bir kahveli.acik pempeli bir akintim oldu bitti. Acaba yerlesme kanamasini bugun mu yasadim, gec dollenme olup bugun mu yerlesme kanamam oldu acaba. yerlesme yeni oldugu icin mi tahlilde cikmadi yerlesme knamasindan sonra mi hcg yuksek cikar. yardim edin. :KK43:

Allah askina anneler yardim edin. :KK43: 6 ay once ölu dogum yaptim. O zamandan beri korunmuyoruz ama her ay kirmizi husran.. bu ayin 14unde hasta olmam gerekirler olmadim. yani adetim 5 gun gecikti. Hic bir belirti yoktu. Bugun kan tahlili yaptirdim ve negatif cikti. tahlil sonrasi evde az bir kahveli.acik pempeli bir akintim oldu bitti. Acaba yerlesme kanamasini bugun mu yasadim, gec dollenme olup bugun mu yerlesme kanamam oldu acaba. yerlesme yeni oldugu icin mi tahlilde cikmadi yerlesme knamasindan sonra mi hcg yuksek cikar. yardim edin. :KK43:
Canim gec dollenme olabilir biraz bekle tekrar bi girun doktora eger gec dollenmesyse hemen ckmio diye duydum bende senin gibiyim14 unde olmam gerekiodu hala adet olmadm carsamba kan testim negatif ckti ama hala ortada bsey yok

Sanirim gec yada ikinciyi yumurtlayacagm tam bilmiyorum ama kremsi beyaz akintim var normade kremsi aknridan sonra yumurta aki gibi sefaf ve uzayan aknti olur oda ovulasyonda oluyor sanirim bir bakarmsn resim attim. Buarada 8 subatti sat im..böyle birsey mumkunmudur olabilir mi daha hic gogus hasasiyetimde olmadi hic
geç gelicektir kafanı yorma bebeiş varsada geç belliolur zaten

Eklentiler

• IMG-20150306-WA0004.jpg
    IMG-20150306-WA0004.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 140
Sanirim gec yada ikinciyi yumurtlayacagm tam bilmiyorum ama kremsi beyaz akintim var normade kremsi aknridan sonra yumurta aki gibi sefaf ve uzayan aknti olur oda ovulasyonda oluyor sanirim bir bakarmsn resim attim. Buarada 8 subatti sat im..böyle birsey mumkunmudur olabilir mi daha hic gogus hasasiyetimde olmadi hic
ikinci yumurtluyor olabilirsin canım sanırım öyle görünüyor

Canim gec dollenme olabilir biraz bekle tekrar bi girun doktora eger gec dollenmesyse hemen ckmio diye duydum bende senin gibiyim14 unde olmam gerekiodu hala adet olmadm carsamba kan testim negatif ckti ama hala ortada bsey yok

Maalesef yine kirmizilari gordum... adet oldum yine olmadi yine cok uzulduk. Artik doktora gidip doktor kontrolunde denicem. :'(

Kizlar yine yeni yeniden ben. sizden baska kimsem yok sanirim ama.bisey sormam lazim. bekledigim adet 5 gun gecikmeli geldikten sonra bugun bitti. Normal adete gore daha suluydu pihtili hic gelenim olmadi. bugun sabahtan adetim son buldu. Hafif nokta seklinde kahverengi damlalar vardi sadece. Ama dayanilmaz bas agrisi mide bulantisi var sabhatan beri gecmiyo. Ustune gormek.diye de bisey dumustum sizce ole bisey olablr mi herseyi hamilelige yorar oldum :KK43:

X