Ben adetime tam 8 gün varken şiddetli kasık bel ve bacak ağrısından şüphelenip idrar testi yaptım negatifti. Ertesi gün yani adete tam 7 gün varken kan verdim 8 küsür çıktı. Iki gün sonra tekrarla dedi hemşire. Iki gün sonra 6 ya düşmüştü. Ağlayarak evin yolunu tuttum. Kimyasal olduğunu düşündüm. Bütün gece yatakta gizlice ağladım. O kadar zoruma gittiki. Iki gün sonra doktoruma gittim durumu anlattım. Kimyasal galiba diye teşhisi de koydum yalnız böyle ağlamaklı konuşuyorum doktorla:) doktoruma önceden genel muayene amacıyla gitmiştim evlendiğimizde. Neyse doktor tekrarlayalım testi dedi. Ben umutsuz umutsuz gittim kan almaya kan verdim. Ama eminim değerin iyice düştüğüne hamile olmadığıma. Sonucu bile beklemeden ofise döndüm. Bir kaç saat sonra doktoru aradım hamile olmadığımı resmileştirmek için. O da ne? Değer 30 küsüre çıkmış. Adet gününde gel dedi. Adet günüm bir kaç gün sonraydı zaten. Eşimle beraber gittik ve keseyi gördük. Nasıl mutlu oldum. Allah hepinize yaşatsın. Kızlar o değerin 8den 6 ya düşmesi normalmiş. Küçük bi değer olduğundan labaratuarda böyle değişiklikler olması normalmiş. Ya da ikiz olduğu ancak birinin tutunamadığı durumlarda değer düşermiş böyle. Aklınızda bulunsun