- Konu Sahibi flamingo2754
-
kızlar benımde 8 gun oldu gecıkelı 4 sefer yaptım cıkmada bırı sılıktı belırtılerım var daha hamıle ola bılırmıyım
silik çıkmasını genelde pozitif yorumluyorlar.istersen bikaç gün sonra tekrar test yap.benim 43. Günüm şu an. Hala test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. çişim de var şu an, bi an önce karar versem bari.
hamileyiiiiiiiiiiiim arkadaşlar çalıştığım yerin laboratuvarında idrarda yaptırdım şimdi haber verdiler hamileymişiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :sm_cool: hala inanamıyorum haber veren arkadaşla kaç dakka sarıldık bilmiyorummm inanamıyorum
hamileyiiiiiiiiiiiim arkadaşlar çalıştığım yerin laboratuvarında idrarda yaptırdım şimdi haber verdiler hamileymişiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :sm_cool: hala inanamıyorum haber veren arkadaşla kaç dakka sarıldık bilmiyorummm inanamıyorum[/QU
gözün aydın canım :)
hamileyiiiiiiiiiiiim arkadaşlar çalıştığım yerin laboratuvarında idrarda yaptırdım şimdi haber verdiler hamileymişiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :sm_cool: hala inanamıyorum haber veren arkadaşla kaç dakka sarıldık bilmiyorummm inanamıyorum
kızlar ben hala adet olmadım.bugün 11.gün. geçen gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. testi tekrarlamam gerekmez di mi. gebelik olsa bu kadar geçikmede belli olurdu herhalde. hava değişikliğinden gecikmiştir diyorum. napayım, test yapayım mı tekrar.kararsızım
bende senin gibiyim .11 güntabi 31 günden hesaplarsak.geçen ayda gecikti 42 .gün oldum.yarın 42 olacak bakalım.sabah test yaptım negatif.pazartesiyi bekliyecem bakalım.bence testi tekrar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?