M Mahtapms Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 32 0 1 29 Cuma 19:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #1 Bazen bir hafta bazen dokuz gün sürüyor bunu dört beş güne çekmek için ne yapmam lazım
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 380 91 18 26 Bugün 00:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #2 Mahtapms .!.: Bazen bir hafta bazen dokuz gün sürüyor bunu dört beş güne çekmek için ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Pcos var mı bende var öyle sürüyor diye doktora gitmiştim pcosu öğrendim Duphaston başlattı duzeldi
Mahtapms .!.: Bazen bir hafta bazen dokuz gün sürüyor bunu dört beş güne çekmek için ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Pcos var mı bende var öyle sürüyor diye doktora gitmiştim pcosu öğrendim Duphaston başlattı duzeldi
M Mahtapms Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 32 0 1 29 Bugün 12:49 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #3 bsrtrna .!.: Pcos var mı bende var öyle sürüyor diye doktora gitmiştim pcosu öğrendim Duphaston başlattı duzeldi Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey bu
bsrtrna .!.: Pcos var mı bende var öyle sürüyor diye doktora gitmiştim pcosu öğrendim Duphaston başlattı duzeldi Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey bu
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 380 91 18 26 Bugün 15:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #4 Mahtapms .!.: Nasıl bir şey bu Genişletmek için tıkla... Yumurta tembelliği adetiniz gecikiyor veya uzun sürüyor
Mahtapms .!.: Nasıl bir şey bu Genişletmek için tıkla... Yumurta tembelliği adetiniz gecikiyor veya uzun sürüyor