Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli olarak adet görmeme rağmen , sadece 3 gün sürüyor normal midir? Çoğunlukla 7 gün sürer diye biliyorum ilk regl olduğum zamanlarda benim de 7 gün sürüyordu ama uzunca bir dönemdir 3 gün sürüyor. Normal mi bu durum?
benimdee 3 gün sürüyo ilk zamanlar 5,6 gün sürerdii ama hep yakınırdımmm offf bitsinn diyee şimdii pekk rahatımm 3gün bazen az az 4,5 gün olabiliyo.ama baya geliyo ve karnımm çok ağrıyoo
arkadaşlarar size bişi danışmak istiyorum.benim adetim 5-6 aydır düzensizleşti.10 günü bulmaya başladı ve kanama miktarı çok azaldı.doktorum duphaston diye bi ilaç önerdi,düzenlesin diye.adet başlangıcının 16.günü içmeye başlıycam.ilk gün derken ara ara hafif pembemsi akıntının gelmesi mi sayılıyo?bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi???
3-10 arası normal bunun dışındaki süreler sorunlu demektir.a.s
özlemcim o pembe akıntı dediğin sanırım adet kanı ve çok az geldiği için akıntı diyorsun,
bu bünyeden bünyeye değişir yani bazıları birden yoğun bir şekilde kanama olur ve ilerledikçe azalır, bazılarıda az az olur gün geçtikçe yoğunlaşır .:sm_confused:
yani adet kanının geldiği ilk günden say az veya çok farketmez
aaa vallahi benimde aynı 1 gün oluyo sonra 2 gün kahverengi leke geliyo yani toplam 3 gün ve çok az oluyorumya korkuyorum endişeleniyorum aslında ben çünkü çok az oluyorum..
kızlar konuyla alakalı değil ama birşey sormak istiyorum..ben geçen ay 27sinde regl olmştum ama bu ay henüz olmadım gecikti biraz yarın öbürgün olurum belki..tüm belirtileri gösteriyorum ama gelemiyor bir türlü pazartesi de tatile gidicem ve bian önce başlayıp bitmesini istiyorum..sizce çabuk gelmesi için asprin içmekten başka ne yapabilirm bi bilginiz varmı bunun bi yöntemi var mı???