Adet görüp hamile olan varmi

zumra1438

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
184
31
13
22
Kızlar bu ayın 9 unda regl oldum her zamanki gibi yoğundu ama pıhtılı gelmedi normalde 8 gün sürerdi bu sefer 5 gün sürdü biraz da şüpheliydim test yaptım negatif çıktı bugün kasiklarimda batmalar oluyor çok rahatsız ediyodu aklıma geldi bi yapayım dedin evde artimed marka gebelik esti vardı once negatif çıktı 1 saat geçti baktım silik bi cizgi gördüm kuruma çizgisi olabilir mi kendimi nedense her zamankinden farklı hissediyorum zaten bikac gündür bu şekilde regl olup hamile olan varmidir aranızda bu sitede okudum olabiliyormuş küçük bir ihtimal de olsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Muhtemelen yumurtluyorsunuz. Eğer olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Yine de kan verin içiniz rahat etsin.

Bende senin gibiyim adet oldum ama sadece 1.5 gün sürdü artımed kaset test yaptım gözle zor görünen bi çizgi çıktı zamanla daha belirginleşti. Çok kafam karıştı yarın kan vermeye gidicem artık kesinleşsin bari

Üstteki ilk hali alttaki son hali

Hadi hayırlısı olsun canm umarım hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…