Merhaba hanimlar bu ay da dahil olmak üzere sin 3 aydir 1 gün adet görüyorum yani görmekte denmez de madetin son günü gibi sadece peceteyi lekeliyor günlük ped bile gereksiz o kadar 7 temmuzda randevum var kadun dogumda ama canim cok sıkıldi 10 gün gecikiyorum hep sonra böyle oluyor sabah test yaptim negatif gene ayni durumu yasayan varsa paylasabilir mi? Aklim fikrim bu konuda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet Göremiyorum
- Konu Sahibi gmztkgz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adetdüzensizliği adetkanaması regli olamama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Merhaba hanimlar bu ay da dahil olmak üzere sin 3 aydir 1 gün adet görüyorum yani görmekte denmez de madetin son günü gibi sadece peceteyi lekeliyor günlük ped bile gereksiz o kadar 7 temmuzda randevum var kadun dogumda ama canim cok sıkıldi 10 gün gecikiyorum hep sonra böyle oluyor sabah test yaptim negatif gene ayni durumu yasayan varsa paylasabilir mi? Aklim fikrim bu konuda
[/QUOTE
Bende bu ay oyle oldum bebekte istyrz test yaptm negatif cıktı bende kistte var ama ilk defa bu kadar gectı ve kasık agrısı beni mahvedıyo bi haftadr
Evet bizde istiyoruz hatta asilamaya basliyacagiz su pandemi hafiflesin ama bu durum can sıkıcı hadi 1 ay olsa hava degisimi stres falan dicem ama 3. Bu sekilde olusu.. pcos da var bende insülin direnci haliyle kilo da offf valla Allah daha beterini vermesin de baska yasayan da varsa biraz ferahlicam canim cok sıkķın zira Allah sixe de evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere insallah
- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Pko var diye mi aşılama oluysn canm, benim bi kızım var onda bende pko luydm o zaman bende de düzensizdi ama olunca normal oluyodm yani tabi illa insan stres oluyo ama sogan kürü denedin mi faydası oluyoEvet bizde istiyoruz hatta asilamaya basliyacagiz su pandemi hafiflesin ama bu durum can sıkıcı hadi 1 ay olsa hava degisimi stres falan dicem ama 3. Bu sekilde olusu.. pcos da var bende insülin direnci haliyle kilo da offf valla Allah daha beterini vermesin de baska yasayan da varsa biraz ferahlicam canim cok sıkķın zira Allah sixe de evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere insallah
Evet pcos oldugundan beri hep düzensizdim zaten ne zaman ki 7/8 kilo verdim reglim düzene girdi zaten pcos da zayiflarsan hafifliyor. 1.5 yildir deniyoruz amh 12 benim yüksek yani yumurtlamam ondan kendiliginden olamiyor asilama dedi doktorumuz. Ama son 3 ay bu sekilde olunca anlamlandiramadim
- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Allh gönlüne göre versin canm bende kendisi çatlıyodu yumurta ama gec, hala da oyle , inşallh en kısa zamanda saglıklı evlatlarn olur . ama dr gitme imkanın varsa git bende gitmeyi düşğnyrm artıkEvet pcos oldugundan beri hep düzensizdim zaten ne zaman ki 7/8 kilo verdim reglim düzene girdi zaten pcos da zayiflarsan hafifliyor. 1.5 yildir deniyoruz amh 12 benim yüksek yani yumurtlamam ondan kendiliginden olamiyor asilama dedi doktorumuz. Ama son 3 ay bu sekilde olunca anlamlandiramadim
- 28 Haziran 2020
- 18
- 23
- 18
- 34
Evet pcos oldugundan beri hep düzensizdim zaten ne zaman ki 7/8 kilo verdim reglim düzene girdi zaten pcos da zayiflarsan hafifliyor. 1.5 yildir deniyoruz amh 12 benim yüksek yani yumurtlamam ondan kendiliginden olamiyor asilama dedi doktorumuz. Ama son 3 ay bu sekilde olunca anlamlandiramadim
Merhaba , hic bilgim olmadigindan soruyorum..tedavi surecine teshise gore degisir tabi de asilama tedavisi ucretleri ne kadar.. bendede pcos var regl olamiyorum bir sonraki adim bu yol derse doktor mali olarak hazirlik icin sordum...
- 25 Haziran 2020
- 102
- 62
- 18
- 38
Selamlar, adet gecikmesi ile ilgili doktorunuz aşılama prosedüründe nasıl ilerledi acaba?Merhaba daha gecemedik o aşamaya ama tip fakültesinde yaptiracagim özele göre nispeten daha uygun olur diye düsunüyorum yani ben enson 1500/3000 arasi diye bikiyorum ama asilama fiyatlari diye post vardi aratin yukaridan sorunuza cevap var forumda