• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görememek

yumurtalıkta olsun hiç bişeyde sorunum çıkmadı .akıntımın olduğunu söyledı .3aydır olmuyorum idrar tahlılernde de hamılelık çıkmadı .bende de o hastalık olsaydı yumurtalıklarmda sorun olduğunu sölerdı sanrm :(

Kızlar bende adet olamıyorum:( Hep farlutal kullanıyorum öle olabiliyoruım. 3 ay olmamştım mesela hap kullandıktan sonra oldum anca. Hep böleyim hap kullanmazsam olamıyorum. Bide korkuyorum ilerde bebegim olmaz diye. Evli değilim şuan. Sizce olurmu ?

Kızlar bende adet olamıyorum:( Hep farlutal kullanıyorum öle olabiliyoruım. 3 ay olmamştım mesela hap kullandıktan sonra oldum anca. Hep böleyim hap kullanmazsam olamıyorum. Bide korkuyorum ilerde bebegim olmaz diye. Evli değilim şuan. Sizce olurmu ?

ben hap kullandığım halde 7 ay adet göremez hale gelmiştim. doktor doğum kontrol hapı vermişti. bende üniv.de okuyodum yurtta kalıyodum.ark.larım yanlış anlamasın diye kullanmadım korkumdan keşke ihmal etmeseydim. yok yere adet düzensizliklerimi arttırdım. pco var bende yumurtalıklarım tembel. aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek denedik tutmadı. ama şimdi kendiliğimden hamile kaldım canım. 16 haftalık hamileyim. allaha şükür hastalığımda kötü etkilemiyor. adet düzensizliği olanların hamileliğide zor olur düşük yaparlar falan derler ya hep korkardım. ama doktorum bunun sadece saçma sapan bir düşünce olduğunu söyledi her hamilelikteki kadar tehlike dedi. rahat ol. şimdiden bebek korkun olmasın.çünkü bu hastalıkta stres çok önemli beni dinle zararlı çıkmazsın...:61:

Back