Adet görememe

Lazz53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.407
495
123
Merhaba arkadaşlar.
İlk defa Aralık ayında adet görmedim bugünle birlikte 41 günden beri adet görmüyorum
Her ay adet görürdüm Aralık ayında görmedim 4 gün önce gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
Randevu aldım doktordan inşaAllah birşeyler yoktur

Ben de aynı durumdaydım. Ilk kez gecikti. Doktor adet söktürücü verdi. Hormon testleri isteyecek büyük ihtimalle senden

benim de dün olması gerekirken olmadı. karnımın ağrısından ölüyorum ama gelen giden yok

Karnım da ağrı vs. Birşey yok daha geçen ay kadın doğumda muayene oldum baktı sorun görmedi. İlk kez bu ay böyle oldum

Ben de aynı durumdaydım. Ilk kez gecikti. Doktor adet söktürücü verdi. Hormon testleri isteyecek büyük ihtimalle senden
Aynen ben de 37. Gün adet görmedim henüz karnım ve göğüslerim inanılmaz şiş. Sizde gelişme var mı

E
Aynen ben de 37. Gün adet görmedim henüz karnım ve göğüslerim inanılmaz şiş. Sizde gelişme var mı
vet. Tarlusal verdi doktor .geçen onunla adet oldum. Bu ay düzene girdi.kendiligimden oldum. Mevsimsel olabilir ya da diyet yapmıştım o olabilir diye düşündüm.

Kizlar ebru abla diye gebenin günlüğü adli sayfanin yöneticisi olan abla karnın yanlarindan kasiklariniza doğru akliniza gekdikce 10 tane o hareketi yapmanızı soyluyor. Elleri karnin yanlarindan kasiklariniza dogru masaj yapacaksınız idrar torbasına baski yapmayin dikkat edin, böyle 3 gün devam edin 3. Güne gelir diye yazmış. Tabi hamilelik yoksa bu hareketi yapacaksınız eger şüpheniz varsa yapmayın. Faydasi olur diye yazayim dedim. Çünkü bende arada gecikme yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…