Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar.
İlk defa Aralık ayında adet görmedim bugünle birlikte 41 günden beri adet görmüyorum
Her ay adet görürdüm Aralık ayında görmedim 4 gün önce gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
Randevu aldım doktordan inşaAllah birşeyler yoktur
Merhaba arkadaşlar.
İlk defa Aralık ayında adet görmedim bugünle birlikte 41 günden beri adet görmüyorum
Her ay adet görürdüm Aralık ayında görmedim 4 gün önce gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
Randevu aldım doktordan inşaAllah birşeyler yoktur
vet. Tarlusal verdi doktor .geçen onunla adet oldum. Bu ay düzene girdi.kendiligimden oldum. Mevsimsel olabilir ya da diyet yapmıştım o olabilir diye düşündüm.
Kizlar ebru abla diye gebenin günlüğü adli sayfanin yöneticisi olan abla karnın yanlarindan kasiklariniza doğru akliniza gekdikce 10 tane o hareketi yapmanızı soyluyor. Elleri karnin yanlarindan kasiklariniza dogru masaj yapacaksınız idrar torbasına baski yapmayin dikkat edin, böyle 3 gün devam edin 3. Güne gelir diye yazmış. Tabi hamilelik yoksa bu hareketi yapacaksınız eger şüpheniz varsa yapmayın. Faydasi olur diye yazayim dedim. Çünkü bende arada gecikme yaşıyorum.