- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
Belki de haklısınızdır ama bu durumu ilk defa yaşıyorum.Şüpheleniyorsanız test yapın ama bazen mevsimsel ya da hormonal değişikliklerden olabiliyor böyle.
Yarın sabah ilk idrarla test yapın ya da kan verin. Böylece aklınızdaki soru işaretinden kurtulmuş olursunuz.Belki de haklısınızdır ama bu durumu ilk defa yaşıyorum.
Çok ta canlı kan değildi canım vişne çürüğü gibi sonuna doğru kahverengi geldiCanm bazi kadnlar yerlesme kanamasiyla adeti karistiriyor rengi tam olarak nasildi acaba adet kaninizin ve yapiskan mi nasil di yani detayli anlatrmisin ?
Yarın hormon sonuçlarımı alacağım artık orda belli olurHamilelik kanı öyle 4 gün bangır bangır gelmez genelde. Adet miktarındaki değişme hormonel oluyor.
Hormon sonuçlarımabakıp ona göre yaparım inşallahYarın sabah ilk idrarla test yapın ya da kan verin. Böylece aklınızdaki soru işaretinden kurtulmuş olursunuz.
Canm bu nahsettigin yerlesme kanamasi olabilir googleden arastr bak. Belkide ustune gormede olabilir.ikisinden birisidir. Bi arastr derm.ve hemen kan testi verÇok ta canlı kan değildi canım vişne çürüğü gibi sonuna doğru kahverengi geldi
Zaten canım bu ay ben çatlatma iğnesi ne başlayacağım normal de olmadı Bi kan vereyim. Çok istiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Canm bu nahsettigin yerlesme kanamasi olabilir googleden arastr bak. Belkide ustune gormede olabilir.ikisinden birisidir. Bi arastr derm.ve hemen kan testi ver
İnşallah senin için hayırlısı olurBende 1 hafta gecikmeli 3 gun oldum o da adet gibi değildi bir gun yogun oldu 3. Gun kahveye döndü kaçtı gitti. Yarın adet gunum bakalım ne olacak.
Bende 1 hafta gecikmeli 3 gun oldum o da adet gibi değildi bir gun yogun oldu 3. Gun kahveye döndü kaçtı gitti. Yarın adet gunum bakalım ne olacak.
O az gelenden sonra hiç adet olmadım ben. Adet gunum dediğimde yani gelmedi adet.merhaba 3 gün süren aydan sonraki yani yarın adet günüm bakalım ne olacak dediğiniz ay mı hamile kaldınız yoksa gecikmeli gelen ve az gelen adette mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?