• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gördüğü halde hamile kalanlar??

Narenciyecicegim

Gün gelecek yarınlar dünleri unutturacak SABRET🌸
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
626
627
103
Merhaba bayanlar ben her ay 6 7 gün adet görürüm günde 2 ped değiştirirdim bu hiç aksamaz. ama bu ay 4 gün gördüm günde 1 ped oda tam dolmadı. Kusura bakmayın biraz açık yazıyorum bu durum normal mi yoksa Bi gebelik olabilir mi??

Şüpheleniyorsanız test yapın ama bazen mevsimsel ya da hormonal değişikliklerden olabiliyor böyle.

Canm bazi kadnlar yerlesme kanamasiyla adeti karistiriyor rengi tam olarak nasildi acaba adet kaninizin ve yapiskan mi nasil di yani detayli anlatrmisin ?

Çok ta canlı kan değildi canım vişne çürüğü gibi sonuna doğru kahverengi geldi
Canm bu nahsettigin yerlesme kanamasi olabilir googleden arastr bak. Belkide ustune gormede olabilir.ikisinden birisidir. Bi arastr derm.ve hemen kan testi ver

Z
Canm bu nahsettigin yerlesme kanamasi olabilir googleden arastr bak. Belkide ustune gormede olabilir.ikisinden birisidir. Bi arastr derm.ve hemen kan testi ver
Zaten canım bu ay ben çatlatma iğnesi ne başlayacağım normal de olmadı Bi kan vereyim. Çok istiyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bende 1 hafta gecikmeli 3 gun oldum o da adet gibi değildi bir gun yogun oldu 3. Gun kahveye döndü kaçtı gitti. Yarın adet gunum bakalım ne olacak.

Bende 1 hafta gecikmeli 3 gun oldum o da adet gibi değildi bir gun yogun oldu 3. Gun kahveye döndü kaçtı gitti. Yarın adet gunum bakalım ne olacak.

merhaba 3 gün süren aydan sonraki yani yarın adet günüm bakalım ne olacak dediğiniz ay mı hamile kaldınız yoksa gecikmeli gelen ve az gelen adette mi?

merhaba 3 gün süren aydan sonraki yani yarın adet günüm bakalım ne olacak dediğiniz ay mı hamile kaldınız yoksa gecikmeli gelen ve az gelen adette mi?
O az gelenden sonra hiç adet olmadım ben. Adet gunum dediğimde yani gelmedi adet.

o az gelenden sonra kaldınız ama değil mi o az gelen yerleşme kanaması değildi yani? son adet tarihiniz eylül o zaman o az gelen yani

Back