• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gn hesab

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
merhaba kızlar ben sızlere adet gunlerımı hesaplatmak ıstıyorum sımdı ben nisanın 13ununda adet oldum ıkıncı mayısın 10 ununda ucuncu hazıran 6 sında bu ayda temmzun 2 sınde adet oldum agustos 2 de dugunum var sızce bıdakını ayın kacında olurum yanı benım hep boyle 3 gun 7 gun 4 gun one atabılıyo yadımcı olursanız sevınırım

adet günlerin sürekli bir iki üç gün böyle gecikiyorsa yine böyle olacaktır adetini düzenli oluyorsun belli bir tarih veremem sadece yine böyle bir iki gün gecikecektir canım kendin vücut kimyandan anlarsın zaten bu arada mutluluklar

düğünün için panik yapıyosan sen işini sağlama al adet geciktirici kullan..

canm mrb benm hesabıma göre düğünden önce gibi ama o zamana da denk gelebilir sen tedbirini al bence ama kulaktan dolma yapma bi doktora sor ayrıca mutluluklar dilerim canm Allah tamamına erdirsin görüşmek dileğiyle

canım bi doktora gidip danışırsan daha iyi olur.. durumuna göre adetini ya öne alıcaktır yada geciktirecektir.. bu arada sonsuz mutluluklar :nazar:

canım şuan heyecen stres düğün telaşından metobolizman değişecektir..
daha erken yada geçte gelebilir...
bir uzmana danışıp geciktirici hap kullanabilirsin...

yazdığın hesaplara göre stresten bir değişiklik olmazsa
2 ağustostan birkaç gün önce olacakmışsın gibi görünüyor.

senin adet döngün 28 gün.onu baz alcaz ve sen % 90 temmuz 29 da adet olcaksın.

öncelikle adetin çok düzenli maşaallah diyelim :))adet gününün ilk gününden itiberen 28 sayarsan ikinci adet gününü bulursunyerimseniben.. şimdi enson adet olduğun tarih 2 temmuz olduğuna göre eğer herhangi bir ağrı kesici vs kullanmazsan temmuzun 29 da adet olman gerekiyor.. 5 gün sürüyorsa eğer yırttınız demektir :roflol:yada en fazla 1 gün daha beklersiniz:icecream:

Back