Menopoz Adet gibi kanama oldum, saskinim?

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

dizara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
275
286
Kizlar 1 bucuk sene oldu menapozdayim. 1 hafta once baya yumurta aki kivaminda sivi geldi, adet oncesinde oldugu gibi sonra gosuslerim sisti, bel agrisi derken bugun bi baktim kanama oldu, bel agrisiyla beraber, hala gosuglerim sizliyor, belim agriyor.
internetten arastirdim, valla iyice bunalima girdim hemen doktordan randevu aldim yarina ama bekleyemedim, boyle yasayan var mi benim gibi?

Menapoz öyle şak diye girilen bişey değil benim bildiğim. Olmaz olmaz birden kanama olur. Aylarca adet olmamakla düzensizleşmeyşe başlamıyor mu zaten?

kaynak olsun diye muayene sonucunu yazayim, en azindan ayni durumda olanlar icin bir ornek olur.

doktor menopozda yani 12 ay hic adet olmadan gecen sureden sonra medikal anlamda kesin menapoz sayiliyor, neyse menopoz da gorulen hicbir kanama normal degildir, mutlaka incelenmesi gerekir dedi.
ikincisi rahim duvarinda fibroid cikti 2 tane. bu fibroidler sisip yirtilip kanama yapabiliyormus. rahim fibrozdan dolayi sanirim kasildigi icin belimde ki agri olusuyormus. doktor 1 ay sonraya takip muayenesi verdi, sekli degismis ise rahim biyopsisi yapacak. ama su an sadece takip dedi, cunku yogun kanama olmadigi icin, kanama 1 gun sonra kesildi. yogun kanama olsaydi hemen biyopsi yapilmasi gerekirdi dedi.
boyle aklinizda olsun diye yazdim.

X