- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
canım bak ben sana söleyim kk'danda kavulma :) benim ilk önce kasıklarım agrımıstı adetime 15gün kala gögüslerim şişmişti vede ben hamile oldugumu kan testi ve idrar testinden ögrenmedim...nasılmı ögrendim merak ettin demi....:) ilk önce bi kap buldum ve ona işedim sonra ocaga koydum kaynattım eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :) ben yozgatlıyım belki bilirsin bizde çökelek derler sündürdügün zaman kokar yani peynir çeşiti eger biliyosan işte çökelek gibi kokuyo eger bebiş varsa.....umarım vardır inşallah vardır biz 1bucuk sene bekledikde oldu......
benim belirtlerim su anda uc aylik hamisim nazar: adet gunu koyu sari idrar ama baya sapsari ve agir kokulu. midem bulandi vallahi zaten bulanti had safhada kusura bakmayin. asiri yorgunluk uyku hali gogus uclarinin hafif buyumesi ve acimasi. agiz kurulugu cok su icme duygusallik aglama nobetleri adet olacakmis gibi.karin ve bel agrisi. eksi seylere aserme tabi altinci haftadan sonra iskence basladi bulanti kusma resmen kabus u yasadim tabi cok sukur rabbime ama hala bulantilar yuzunden evde hapisim herkese bulantisiz bir hamislik diliyorum ve kafanizdan cikarin akisina birakin aksi halde olmuyor hamislik hicde kolay degil allah yardimcimiz olsun isteyen herkesin saglikli bir evladi olsun insallah amiiiinnninş kuşum ya inş birbirimizin ii haberlerini alalım canım benim inş olur
Sabah ilk kalktiģinda yuzunu ikamadan aynaya bak eger kiprikler cifter cifter yapisiksa gozunaydin[sıze="2"][ı]kızlarr
bu hamişlik konusunda okadar çok konu açtımki yakında kk dan kovulabilirim....:)))
napim ama ümit etmekten başka çarem yok bide adetime 10 gün var adet gecikmesinin yanı sıra sizce nelerden şüphelenmeliyim sizce
sizin mutlaka önerebiliceğiniz bişeyler vardır kendinizde yaşadığınız ve bu ay hamile olabilirim dediğiniz belirtiler neler kızlarr[/ı][/sıze]
Khamiş kalanlar bişeyler söleyin yaaa belki yararınız dokunur bize
Sağlik ocaginda kan testi yap hemen beli olurkızlar merhaba
ben aranıza yeni katıldım aralıkta 4 aylık bebeğimi kaybettim maalesef canım küçük oğlumu.doktor 2 ay bekle dedi .bende bekledim ve bu ay düşünmeye başladık.acayip kasıklarımda ağrı ve ayaklarımda üşüme ve akıntım var.ama adetime de 4 gün var daha.test yaptım ama negatif.sizce hamile olabilir miyiz?adet geçtikten sonramı idrar testi yapsam kızlar ne derseniz?
arkadaslar ben yeni uyeyim. ilk defa olursam hamile olacagim. tecrubesizim. bana da yardimci olun lutfen. benimadetime 15 gun varken goguslerim sizlamaya basladi. noalde adetime 1 hafta kala baslardi. birde adet agrilarimkarnimda 15 gun onceden basladi. bazencok yorgun olup yataktan kalkamiyorum.bunlar hamilelik belirtileri olabilir miacaba
Canım bi gelisme var mi nedir sende son durumarkadaslar ben yeni uyeyim. ilk defa olursam hamile olacagim. tecrubesizim. bana da yardimci olun lutfen. benimadetime 15 gun varken goguslerim sizlamaya basladi. noalde adetime 1 hafta kala baslardi. birde adet agrilarimkarnimda 15 gun onceden basladi. bazencok yorgun olup yataktan kalkamiyorum.bunlar hamilelik belirtileri olabilir miacaba
Canım bi gelisme var mi nedir sende son durum
Merhabaen büyük belirtim cok sac dökülmesiydi canım
Merhaba
Bende 2 ay once evlendim ve yasimda 29 bebeim olsun istiuorum tabiki herkrz gibi adetime 20 gun falan var inanilmaz karnim agriyor
Saclarim cok feci dokuluyor kestirdim hatta acaba kirik ondan mi diye hic durmadi
Karnim fena sis sanki adete iki gun kala olur ya o sislik.oldum olucam falan diye o durumdayim ne yesem yememis gibiyim yine bisey yiyesim geliyor migdem agzimin tadi bi tuhaf ve bugun beyaz seffaf akintim var cok acaba hamilemiyim yaa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?