adet geciktiriciyi balayıtatil önce kullanmıştım ve adetim düzensiz olduğundan doktor kontrolünde kullandım. ultrasonla bakarak ve geçmiş adet tarihlerime bakarak hangi gün başliceğimi söyledi ve toplam 2 kutu farlutal bitirip bitimnden 3 gün sonra adet görüceksin dedi... ben saati saatine çok dikkatli kullanıyorken 2. kutuya yeni başlamıştımki adet gördüm.. önce prospektusu okudum ve ara kanamaların olabileceği yazıyordu.. öle sandım ve içmeye devam ettim ama baya baya adet olduğumu görünce haliyle bıraktım..
kime sorduysam doktorumun da dediği gb ilaç bitiminden 2 3 hatta 4 gün sonra olmuşlar.. ben nasıl olurda daha içerken gördüm. aceba normal mi yoksa bende mi bilmediğim bir rahatsızlığım olabilirmi?? fikir verirseniz yada böle bi olay başına gelen varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim
kime sorduysam doktorumun da dediği gb ilaç bitiminden 2 3 hatta 4 gün sonra olmuşlar.. ben nasıl olurda daha içerken gördüm. aceba normal mi yoksa bende mi bilmediğim bir rahatsızlığım olabilirmi?? fikir verirseniz yada böle bi olay başına gelen varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim