- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Bizde 30 mayısta alanyadayız görüşelim :)Merhaba Sn. Kk üyeleri;
Neymiş bu hayatta büyük konuşmayacakmışız.. Şu adet geciktiriciyi asla kullanmam derken ona muhtaç kaldım. 31 Mayıs'ta Antalya'ya uçuyorum ve 5 Haziran'a kadar oradayım.
Bu ay 10'unda regl oldum 4 gün önce yani. Tahminen Mayıs ayında 6 gibi olacağım ee bu sefer de Haziran'da 2-3 tarihine denk geliyor.
Demem şu kiiiii hanımlar.Şimdi ben bu geciktiriciyi Mayıs ayında kullansam geciktirsem baya Haziran'da kullanmasam olur mu? Deneyimlerinizi alabilir miyim acaba?
Biz de Belek iyi olurmuş aslında ya. :))Bizde 30 mayısta alanyadayız görüşelim :)
benimde inşallah şaşmaz adetim tam tatile gideceğimiz gün bitiyo.Biz de Belek iyi olurmuş aslında ya. :))
Ne yapacağımı şaşırdım ya.benimde inşallah şaşmaz adetim tam tatile gideceğimiz gün bitiyo.
Burda arkadaşlar tampon kullanın gibi bişey söylemişti tam bende bilmiyorum. Çok düzensiz yaparNe yapacağımı şaşırdım ya.
Tampon kullanamam maalesef.Burda arkadaşlar tampon kullanın gibi bişey söylemişti tam bende bilmiyorum. Çok düzensiz yapar
Bemde kullanmadım daha önceTampon kullanamam maalesef.
Keşke o güne denk gelmese.Bemde kullanmadım daha önce
Merhaba Sn. Kk üyeleri;
Neymiş bu hayatta büyük konuşmayacakmışız.. Şu adet geciktiriciyi asla kullanmam derken ona muhtaç kaldım. 31 Mayıs'ta Antalya'ya uçuyorum ve 5 Haziran'a kadar oradayım.
Bu ay 10'unda regl oldum 4 gün önce yani. Tahminen Mayıs ayında 6 gibi olacağım ee bu sefer de Haziran'da 2-3 tarihine denk geliyor.
Demem şu kiiiii hanımlar.Şimdi ben bu geciktiriciyi Mayıs ayında kullansam geciktirsem baya Haziran'da kullanmasam olur mu? Deneyimlerinizi alabilir miyim acaba?
Ya ben risk aldım kullanmadım. Geldiğim günün ertesi günü regl oldum. O yüzden bilgi veremeyeceğim maalesef.merhaba kullandınız mı neler oldu ? bır sonrakı ay sarktı mı regl nız bende aynı durumdayım da bu ay kullanıyorum bır dahakı ayı ötelemek için bilgi verebilir miisniz
Ya ben risk aldım kullanmadım. Geldiğim günün ertesi günü regl oldum. O yüzden bilgi veremeyeceğim maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?