- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
Merhaba Sn. Kk üyeleri;
Neymiş bu hayatta büyük konuşmayacakmışız.. Şu adet geciktiriciyi asla kullanmam derken ona muhtaç kaldım. 31 Mayıs'ta Antalya'ya uçuyorum ve 5 Haziran'a kadar oradayım.![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Bu ay 10'unda regl oldum 4 gün önce yani. Tahminen Mayıs ayında 6 gibi olacağım ee bu sefer de Haziran'da 2-3 tarihine denk geliyor.
Demem şu kiiiii hanımlar.
Şimdi ben bu geciktiriciyi Mayıs ayında kullansam geciktirsem baya Haziran'da kullanmasam olur mu? Deneyimlerinizi alabilir miyim acaba? ![KK69 :KK69: :KK69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Neymiş bu hayatta büyük konuşmayacakmışız.. Şu adet geciktiriciyi asla kullanmam derken ona muhtaç kaldım. 31 Mayıs'ta Antalya'ya uçuyorum ve 5 Haziran'a kadar oradayım.
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Bu ay 10'unda regl oldum 4 gün önce yani. Tahminen Mayıs ayında 6 gibi olacağım ee bu sefer de Haziran'da 2-3 tarihine denk geliyor.
Demem şu kiiiii hanımlar.
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![KK69 :KK69: :KK69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)