• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet geciktirici

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.212
333
Ankara
Merhaba umarim dogru yere yaziyorumdur. Ben 17 yasindayim 3 gun sonra okulun duzenledigi universite gezisi var ve ben tam o gun adet oluyorum dondugumuz gun de bitiyor. cok fazla gezecegiz ve benim adet donemim hep oldukca sancili gecer yataktan cikamam yani gezide cok zor durumda kalacagim :( adet geciktirici ilaclar varmis kullanmamda bir sakinca olur mu daha once hic kullanmadim bilgisi olanlar yardimci olabilir mi lutfen tarcin adeti geciktiriyor diye okumustum 3 gundur iciyorum ama ise yaramayacak sanirim ne yapmaliyim

Merhaba umarim dogru yere yaziyorumdur. Ben 17 yasindayim 3 gun sonra okulun duzenledigi universite gezisi var ve ben tam o gun adet oluyorum dondugumuz gun de bitiyor. cok fazla gezecegiz ve benim adet donemim hep oldukca sancili gecer yataktan cikamam yani gezide cok zor durumda kalacagim :( adet geciktirici ilaclar varmis kullanmamda bir sakinca olur mu daha once hic kullanmadim bilgisi olanlar yardimci olabilir mi lutfen tarcin adeti geciktiriyor diye okumustum 3 gundur iciyorum ama ise yaramayacak sanirim ne yapmaliyim

bence ilaçlarla adet dengenizi bozmayın, sonra ileride çok zorluk çekersiniz. ama illaki kullanıcam diyorsanız eczaneye danışın. bir ilaç vardı onun için. evlilik günü ile regli denk gelenlere veriyorlardı

cnm bnmde adetim düğünüme geliyodu o zmn almıştık primolut-n var onu kullan derim bir dahaki ayın düzensiz yada ağrılı olabilir ama sonrası ben hep düzenli oldum

Ben de düğünümde adet olduğum halde geciktirici kullanmadım. Bence sen de boşuna vücut dengenle oynama. Sağlığın herşeyden daha önemli.

bence adet düzeninizle oynamayın ağrı kesici alın daha iyi.ama illa geciktirici kullanmak istiyorsan benim bildiğim adet başamaya yakın kulanman gerekiyo.

Merhaba.. bende Ağustosta evleniyorum ve hemen düğünümün peşine regl i oluyorum. Geciktirici ilaçları duydum ama zararlarını da duydum çok kararsızım.. Gerçekten zararları var mıdır?:44:

ben cok kullandım sadece biraz siskinligin ve ara ara agrın olabiliyo doktor cok sık kullanmadigin surece sorun olmaz demisti benimde cok agrim oldugu icin vize final donemime denk gelcekse kullaniyodum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba.. bende Ağustosta evleniyorum ve hemen düğünümün peşine regl i oluyorum. Geciktirici ilaçları duydum ama zararlarını da duydum çok kararsızım.. Gerçekten zararları var mıdır?:44:

Bence hiç ayarlarıyla oynamayın :9: Olun ne olacak ki.. Düğün gününe bile gelse ben ertelemeyi düşünmem, gerçi ben ilk günü bebek beziyle geçiriyorum :27: O yüzden 2. gün ve sonrasına denk gelirse ertelemem sanırım..

Back