• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirici

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
373
selam herkese
benım 20 mayısta düğünüm var ve düğüne reglyim
ama bi önceki yanı nısan ayındakı adet tarıhım 24 nisan olacak ve ben bu 24 nisandakı adetımı 13gün hap kullanarak mayısa denk getiricem,yanı nisanın 22sinde başlayıp 5 mayısta bırakıcam.5 ile 10 arasında muhtemelen olurum ve 7 gün bile sürse en kötü ihtimal 17mayısta bitmiş olur.
şimdii öncelıkle sormak ıstedıgım bu gecıktırıcı hapı kullanan arkadaşlar,6-7 günlük adet süresi bu hap kullanıldıgı için uzarmı yanı 10 gün falan olurmu
bide hormonları etkıledıgı için 5 mayısta bırakıp hastalanıp adeti bitirip sonrasında 1-2 hafta içinde bidaha adet olma gibi bi ihtimal olurmu.
düğün ve balayı zamanında hap kullanıpta şiş gezmektense,1 ay önce kullanıp tarihi degiştirmek bana daha mantıklı geldı siz ne dersiniz?

az öncede benzer bi konu açılmıştı doktora danışmadan gereksiz haplar kullanmayın ilk geceyi problem etmeyin adetin nezaman biterse ozaman olur

ordan burdan duydugunuz bilgileri uygulamayın ki streste olacak gec bile olabılrsın bır doktora git hem korunma yöntemlerı hakkında bilgide alırsın

Muhtemel reglin 24 mayis civari o zaman. 19 gibi hap alirsan 25 gibide birakirsan en azindan bir kac gun idare edersin ama.

Ben de geciktirdim hapla. Tam regl gunumde evlendim. Ama toplam 3 gun geciktirdim. Zaten amacim 5 gundu. Hapi alicam saati 1 saat gecirmisim hemen aldim amaa. Birkac saat sonra geldi benimki :). Yinede mutlu oldum 3 gunum balayimi gecirmistim. Yine mutu oldum ne guzel saglikligim bedenimin saati tikir tikir isliyor diye.

O hapi gunlerce kullanma derim ben. Bedeninin saatiyle fazla oynamamalisin

niçin bu tip ciddi konular için direk doktordan talimat almıyorsunuz....bu haplar direk hormonları

yani senin hayatını etkileyen haplar....kulaktan dolma internetten okudugun öğrendiğin ve doktora danışmadığın

bişeyi nasıl kullanıcaksın sonra sana bundan bi zarar gelse faturasını kime kesiceksin

ayy yok anacım internetteki bilgiye inanma diye interneti kötülüyceksin

aynen burada anlattıgın gibi doktora anlat böyle böyle de sizce ne yapmalıyım de doktor da sana uygun bir dozla uygun

bir ilaç versin veya başka önerilerde bulunsun lütfen rica ederim....beni alakaldar etmez inanın sizin iyiliğiniz için

söylüyorum böyle hormonalrını bozup,ilk gece ve biraz zaman geçtikten sonra bebek düşünmeye başlayınca neden olmuyo ya

diye yakınmaya başlayanlara bakın çoğu böyle böyle bozmuştur hormonlarını....Allah mesud etsin bu arada :)

yaa kızlar niye kızıyosunuz ben doktora gittim zaten herşey kontrol altında,ne hapı kafama göre alıyorum ne de hormonlarımı bozuyorum.
benım ögrenmek ıstedıgım tek şey pratıkte yaşayanların bılgılerınden faydalanmak
doktorun bana dedıklerı bunlar okey ama bu tarz bi tarıh degiştirme yaşayan varsa onların tecrübelerıydı sordugum:)
herkes nekadar gergin yaa

Pek çabalamışsın maşallah..
Düğün tarihini değiştirsen daha kolay olurmuş :)))

Allah bi ömür mutlu etsin..

Back