Adet geciktirici

cikolatakalp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
240
120
103
İzmir
merhabalar biliyorsunuzdur bu pazar sınav var sanırım benim adet dönemime denk geliyor:18:. gecikitirici önerdiler ama emin olamadım yan etkisi olduğunu söyleyenler var yine aynı günler şiddetli sancıyla geçiriliyormuş sanırım sizce ne yapmalıyım iki gün var ilacı alıp kullansam etkili olur mu? aynı gün içinde ağrı kesici mi kulanayım ? ağrı kesiciler tamamen ağrımı kesiyor ama düşünmemi etkiler mi diye de korkuyorum biz karar veremedik. yardım ederseniz çok sevinirim

bence geciktirici kullanıp dengenizi bozmayın.adet sancısı için etkili ağrı kesiciler var.onlardan kullanmak en iyisi.sınavınızda başarılar dilerim...

cnm ben tatile falan giderken primolut n kullanıyordum ağrım olmuyodu ama sıkıtı stres yapıyo bayağı..adet gelmeden bir iki gün önce içmeye başla

çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için stres sende de oluyor muydu canzadem? öyleyse risk almıyım diyorum daha kötü etkiler sonuçta

Canim geciktirici stres ve şişkinlik yapıyor gerginlikte var tabi kullanma bence ağrı kesici iç derim.. Sınavda basarılar :))

anladım majeziğe kaldım yani yine en azından o psikolojimi bozmaz yine de deneyimlerinizi bekliyorum malum koca bi senenin emeği pazar gününe bağlı zaten rahat değilim bir de bu durum sinirimi bozuyor iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…