• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirici

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
572
355
53
29
İyi akşamlar kızlar size bir şey danışmak istiyorum . Balayı tarihi , regl olduğum zamana geliyor . Geciktirici hap söyler misiniz bana hangisini önerirsiniz . Hap kullanmak sorun teşkil eder mi, onun yerine bitkisel şeyler kullanabilir miyim ve bunların hepsini adet günümden bir hafta önce mi kullanmam gerekir ?

Eger korunmayi dusunuyorsaniz dogum kontrol hapina baslayin hem hap bitene kadar adette olmamis olursunuz.

Ben bitkisel şeylere çok inanmıyorum bu konuda. Birkaç kere primolut kullandım sıkıntı yaşamadım

Eger korunmayi dusunuyorsaniz dogum kontrol hapina baslayin hem hap bitene kadar adette olmamis olursunuz.
Doğum kontrol hapını aldığım sürede adet olmuyorum öyle mi
Doğum kontrol hapını zararı var mı düşündüm ama sonradan bir çekindim . Şöyle bir şey duydum çünkü , korunduğun zaman sonrası hamile kalması zorlaşıyormuş bilmiyorum doğru bir şey mi ama

Doğum kontrol hapını aldığım sürede adet olmuyorum öyle mi
Doğum kontrol hapını zararı var mı düşündüm ama sonradan bir çekindim . Şöyle bir şey duydum çünkü , korunduğun zaman sonrası hamile kalması zorlaşıyormuş bilmiyorum doğru bir şey mi ama
Hayir cok yakinim 10 kusur sene kullandi biraktigi anda hamile kaldi. Siz bilirsiniz bir korunma olarak tercih ederseniz diye soyledim.

çok teşekkür ederim. Düşünüyorum ben de , hangi markayı tavsiye edersiniz hiç bilmiyorum fikir de almak isterim
O konuda kisiden kisiye degisiyor. Doktor bana en az yan etkisi olan hatta hic olmayan yazz ve yasmin onermisti. Bende yan etki yapti ama icen baskalarinda yan etki yapmamis bunye farki sanirim

Merhaba, adet geciktirici olarak en sık kullanılan ilaç primolut n isimli ilaçtır. Ancak bana kalırsa balayı dahi olsa bu tip ilaçlar ile hormonlarınızla oynamayın. Bir doktora gidip doğum kontrol yöntemine başlayın. Bu tip ilaçlar mutlaka herkeste farklı etkilere sahip ancak. Geçtiğimiz aylarda bende primolut n 5 gün kullandım. Ve bu ay adetim 12 gün gecikti. Yani tüm düzenim alt üst oldu.

Back