adet geciktirici

Hazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
49
16
3
30
Ablalarım benim adetim normalde düzensiz o yüzden ne zaman regl olcağımı bilmiyorum.Ama belirtiler başladı.Haftasonu 2 gün tatile gidicem.Geciktirme konusunda bi bilginiz bir yönteminiz var mı?hap kullanmak istemiyorum.Reglime 1 gün falan varsa önerdiğiniz yöntemler etkli olur mu?

Bende kullandim pek bi sorun yasamadim sadece adet gunum degisti artik ornegin ayin 5 inden 5 ine oluyordu simdi 10 undan 10una oluyor..
Ben teyzem sıkıntı yaşayınca güvenemedim.İlaç yüzünden hastane de bile yattı kadınsal sorunları oldu.

Ben teyzem sıkıntı yaşayınca güvenemedim.İlaç yüzünden hastane de bile yattı kadınsal sorunları oldu.
Herkeste ayni etkiyi gostermiyor demekki.. teyzende yan etki yapmis belliki bunyeden bunyeye degisiyor kadin dogum doktoruna gorunmeden kullanilmamasi gerekir zaten.. ben doktor kontrolunde kullanmistim..

ben hap kullandım mahvoldum sonraki ay öldüm sancıdan 3 ay düzensizlikler yaşadım ve bunu her yıl yaşadım 1 kez değil. Ağrı kesici iç onlar anca geciktirirse birkac gün geciktirir

Bence geciktirici hap bunyeye gore etki ediyor. Kuzenim kullandi ona hic ters etki yapmadi. Ben bi kere kullanmak zorunda kaldim. Hatirlayinca bile canim yaniyor. 6ay perisan olmustum. 6 ay sonra anca duzene girebilmistim.

Hapa bulaşmanı kesinlikle tavsiye etmem
Ben hapa dün bulaştım
Sadece dün 1 tane içtim, annem yan etkilerinin çok fazla olduğunu söyleyince daha içmedim
Bir de pıhtı atma durumu varmış sanırım (kanım pıhtılaşmaya yatkın)
Ondan da çok korktum düşük bir ihtimal ama işte
Neyse dün adet olacaktım hala olamadım sadece 1 tane minik beyaz hap bütün vücudumu şişirdi

Bu arada kullananlara bende sorayım..
Acaba bıraktıktan kaç gün sonra kanama başlıyor?

Bu arada kullananlara bende sorayım..
Acaba bıraktıktan kaç gün sonra kanama başlıyor?
Ben 5 gun gecikmesini istemistim toplamda 5 tane ictim adet olucagin gunden 2 gun once icilmesi gerekiyo kullandigin icin biliyosundur bunu.. doktor bana kac gun gecikmesini istiyosan okadar ic ve birak demisti oyle yaptim.. tamda istedigim gibi 5 gun boyunca adetim gecikti hapi biraktim 5 gun sonra adet oldum.. ondan sonraki donemdede adet gunum normalden 10 gun ileri atti cunku 5 gun hap kullandim 5 gunde hapi biraktiktan sonraki gunu sayarsak adet gunum normalden 10 gun ileri atmis oldu bunca zamandir da boyle devam ediyor..

Ben 5 gun gecikmesini istemistim toplamda 5 tane ictim adet olucagin gunden 2 gun once icilmesi gerekiyo kullandigin icin biliyosundur bunu.. doktor bana kac gun gecikmesini istiyosan okadar ic ve birak demisti oyle yaptim.. tamda istedigim gibi 5 gun boyunca adetim gecikti hapi biraktim 5 gun sonra adet oldum.. ondan sonraki donemdede adet gunum normalden 10 gun ileri atti cunku 5 gun hap kullandim 5 gunde hapi biraktiktan sonraki gunu sayarsak adet gunum normalden 10 gun ileri atmis oldu bunca zamandir da boyle devam ediyor..
Bana doktor kanaman gelmediği sürece kullanabilirsin dedi
Annem de adetinin ilk günü henüz kanaması başlamadan kullanmış ve olmamış
Ben bir tane içtim 2 gündür gecikmesi normal gelmedi bana
Aşırı derecede şişkinliği var, kendimi çok rahatsız hissediyorum

Bende siskinlik vs. hic bisey olmadi sadece adet gunum degisti iste her bunyede ayni etkiyi gostermiyor demek ki.. yan etkisi olan haplar bunlar ben mesela dogum kontrol hapida kullandim ayni zamanda geciktiriciyle beraber doktor kullanabilirsin dedi kullandim.. hic bi yan etkiside olmadi.. belkide bunca zamandir dogum kontrol hapi kullaniyorum hani benim bunye alismistir bu hormonal haplara kim bilir :-)

İki sene üst üste regl donemim senelik iznime geldi ve hap kullandım. Sorun yaşamadım. Hap harici geciktiren bir yöntem yok.

Geciktirici kullanmanda bi sakınca yok ki. Zaten kısa bi süre için kullanıcaksın. Ben de kullandım daha önce, bi zararını görmedim. Sadece biraz şişkinlik yaptı vücutta o kadar. İlacı bırakınca bir iki güne regli oluyorsun.

Ablalarım benim adetim normalde düzensiz o yüzden ne zaman regl olcağımı bilmiyorum.Ama belirtiler başladı.Haftasonu 2 gün tatile gidicem.Geciktirme konusunda bi bilginiz bir yönteminiz var mı?hap kullanmak istemiyorum.Reglime 1 gün falan varsa önerdiğiniz yöntemler etkli olur mu?
Tarçın diye biliyorum kan durdurucu özelliği var

Zaten düzensizken hap oluşmamış rutinini tekrar bozar. Havuza denize gireceğim dersen tampon kullanabilirsin.
Damlama şeklinde adet başladığında kullandığında bile kesme özelliği var.
Ben bir iki sefer kullandım bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Çok saçma sapan yapıyor bünyeyi.

Back