Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba önümüzdeki hafta tatile gidecektik ancak adetimle çakışıyor.Adet geciktirici hakkında bilgisi olan var mı ya da daha önce kullanan?Tavsiye eder misiniz ya da doğal çözüm var mı başka?
Ama dogum Kontrol hapi tam tersi kanamada yapabiliyor:) bende yspmistiDogum kontrol hapina basla bence daha az yan etkili ..iki kutu ara vermeden de devam edilebiliyor .
Tatilden dönunce birakirsin adetin gelir ama koruma saglamaz sadece adet olmazsin.
Geciktirici gibi yan etkileri olmaz ..
Tabi adetten epey once baslanmalı ,oyle adetime bes on gün kaldi basliyayim olmaz.Ama dogum Kontrol hapi tam tersi kanamada yapabiliyor:) bende yspmisti
Ben bi kac ay onceden basladim.. yan etkisiymis kanama olunca bi kac ay biraktim bendeTabi adetten epey once baslanmalı ,oyle adetime bes on gün kaldi basliyayim olmaz.
Ilginc .Ilk kullanimlarda ara kanama olabilir diyor ama bende hic olmadi.Yegenim doktor oda geciktirici yerine kullandı ve memnundu .Ben bi kac ay onceden basladim.. yan etkisiymis kanama olunca bi kac ay biraktim bende
Tampon onerenlere kulak asma bence. Hiç düşünme bile. Ben arastirmistim ölümcül riskleri olan biseymis, azcık fazla tuttun mu, değiştirmeyi unuttun mu orda biriken kana bakteriler saldiriyomus bünyeye göre vücut şoka girebiliyomus. Alt tarafı bi tatil için bu riske değer mi bilmiyorum. Benim de düğünüme denk gelmişti doktorum doğum kontrol hapı yazdı bırakınca adetin gelir dedi. O da biraz düzensiz kanama ve lekelenme yapıyor ama adetli gelinlik giyemezdim balayını da çok önceden yurtdışina ayarlamistik hap icmeseydim denize girmeden tatil yapmak çok acı olurdu benim icin. Kadın olmak hep zor.Merhaba önümüzdeki hafta tatile gidecektik ancak adetimle çakışıyor.Adet geciktirici hakkında bilgisi olan var mı ya da daha önce kullanan?Tavsiye eder misiniz ya da doğal çözüm var mı başka?