Gebeliğe Hazırlık Adet geciktirici yüzünden tarih hesaplayamıyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adanali0134

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
299
177
33
Arkadaşlar, Nisan ayında iş yoğunluğu sebebiyle 1 tane adet geciktirici kullanmıştım. Hep 15inde olurken, 19unda oldum. Şimdi bu ay kaçında regl olmam gerekir? Komple tarihlerimi kaydırmış mı oldum?
Ne ovülasyon hesabı, ne bat hesabı içime sinmiyor bu yüzden.
Bilenler aydınlatabilir mi beni?

Arkadaşlar, Nisan ayında iş yoğunluğu sebebiyle 1 tane adet geciktirici kullanmıştım. Hep 15inde olurken, 19unda oldum. Şimdi bu ay kaçında regl olmam gerekir? Komple tarihlerimi kaydırmış mı oldum?
Ne ovülasyon hesabı, ne bat hesabı içime sinmiyor bu yüzden.
Bilenler aydınlatabilir mi beni?

Normalde 28 günde bir oluyorsanız yine 28-30 gün gibi bir dilimde olacaksınız 19 un üzerine ekleyin periyot uzunluğunuzu

19 unu baz alacaksın canım bu hesaba göre yumurtlaman birdahaki ayın 2 si 3 ü olmalı gebelik testide en erken yumurtlamadan 12 gün sonra yapılır
Ymurlama yi nasıl hesaplicam yardımcı olurmusunz. Geçen ay 11 nisanda oldum bu ayda 8 mayısta oldum 14 inde bitti 17 mayısta ilişki yasadim hamile kalma ihtimalim yüksek mi icime boşalma olmadi

Ymurlama yi nasıl hesaplicam yardımcı olurmusunz. Geçen ay 11 nisanda oldum bu ayda 8 mayısta oldum 14 inde bitti 17 mayısta ilişki yasadim hamile kalma ihtimalim yüksek mi icime boşalma olmadi

Adetin 28 günde bir oluyorsa eğer adet olduğun günle birlikte 14 gün sayıyorsun mesela 1 inde ader oldun 14 ü senin yumurtlamandır 12-16 arası hamile kalmaya en elverişli günlerdir

Back