Adet geciktirici kullanmak?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Arkadaşlar iki gün sonra tatile gidiyorum ve reglm tatile denk geliyor ben olacağım diye hesap etmiştim tam tatilde olacağım gibi. Adet geciktirici kullansam reçetesiz alabilir miyim? Ve muayene olmadan kullanmamın bir sakıncası olur mu sizce?

Reçetesiz alabilirsin, ben hiç muayene olup kullanmadım muayenelik bir konusu var mı bilmiyorum açıkçası

Daha önce hiç kullanmadım da o yüzden tereddüt ettim teşekkür ederim
Tavsiye etmem. Ben kullandım pişman oldum. Sonraki aylarda adet düzensizliği yaptı ve bir de yoğun ve sancılı geçti. Adetimin düzene girmesi epey zaman aldı ve çok şişkinlik ve hassasiyet yaptı. Eğer tampon kullanma imkanınız varsa tampon kullanabilirsiniz. Eğer tampon imkanınız yoksa bir iki gün denize girmeyin. Adetinizin hafif geçtiği günler denize girebilirsiniz, ama ıslak mayo ile oturmayın.

Ben de aynı durumdayım ancak ben ilacı kullanmak istiyorum ve bulamıyorum siz bulabildiniz mi ? Piyasada yok Şuan

Benimde aynı şekilde oldu gecen ay kullandım 3 gün sonra adetim oldu 20 sinde bu ay 9. Gün oldu halaa adet olmadım onun sıkıntısını yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…