• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecıktırıcı kullanımı hakkında yardım...

okiyanus48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
264
0
96
kızlar aranızda adet gecıktırıcı kullanan varmı? adetım dugun tarıhıme gelıyorda...kullanmayı bıraktıktan kac gun sonra adet olunuyor bılen varmı?

ben kullandım canım p ile başlayıp t ile bitiyodu hiç bi yan etkisini görmedim bıraktıktan1hafta sonra adetin geliyo

canım onu bende duydum ama dediğim gibi terslik yaşamadım doktora danışıp kullandım her sene tatile çıkmadan önce kullanıyorum bünyeden bünyeye değişme olabilir diye düşünüyorum sadece gelen kan miktarı azalıyo

anladım canım..bıde ben dogum kontrol ılacıda kullanıyorum ıkısını aynı anda alsam bı sakıncası olurmu bılıyormusun?

hımmm ben hiç kullanmadım canım doğum kontrol hapı belki ters tepki yapabilir riske atma bence

Doktor gözetimi dışında sakın kullanma
Bende bu aralar tatil için kullanmayı düşünüyordum ama vazgeçtim, internetteki yorumlara baktım, herkes bin pişman
Çünkü dengeleri bozulmuş haftalar sonra olanlar, 1 gün olup daha gelmeyenler vs vs doluydu
Tırstım o yüzden risk almıyorum
Sana da doktora muhakkak gitmeni tavsiye ederim
O kullan derse kullanırsın

pekı sonrakı adetlerın nasıl oldu canım hormonları cok bozdugunu duymustum...sende bısey oldumu

devamlı kullanırsan hormonlarını bozarsın benim gibi ama bir kerelik kullanımdan bir şey olmuyor.. 10 gün boyunca günde 3 defa alıyorsun bitiminden 1 hft sonrada adet oluyorsun korkacak bir şey yok...

ben bi kere kullanmıştım tatile giderken. şişkinlik yaratabiliyormuş biraz, bende hiç olmadı. yalnız ilacı saatlerini hiç kaçırmadan içmen gerekiyor. ben ilacı bitirdikten 1-2 gün sonra adet olmuştum yanlış hatırlamıyosam. ama çok büyük ağrılar çekmiştim. herkeste aynı etkiyi yaratmaz tabi. bence düğün gününü rahat geçirmek için kullanabilirsin.

ben bu tatilimde kullandım.adetten 2 gün önce... ama sanki adet olcağım gün oturduğum yerden zor kaltım ymurtalıklarım ağrıdı sanki sonra geçti

adet olacağın günden bir hafta önce başlamalısın yalnız bu hapa 1 yada 2 gün önceden başlarsan olmaz birde arkadaşın dediği gibi tam saatinde alman lazım kaçırırsan kanaman olabilir..

ben geçen hafta kullandım,10 günden fazla yutmamak gerekiyor.çok şükür hiçbir yan etkisi de olmadı ne ağrı ne rahatsızlık veren şişkinlik ne yoğun kanama.p....t adlı kutuyu aldım.

Back