adet geciktirici kullananlara bir soru...

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Merhaba Arkadaşlar

8-9 ay önceden eylül ayına tatil rezervasyonumu yaptırdım tabi yaptırmadan önce adet tarihime en zıt tarihi düşünerek aldım ama benim manyak psikolojim düşüne düşüne tam tatil yaptığım güne denk getirdi reglimi.. O güne kadar her ay 3- 5 atlıyan reglim tam o tarihe gelince ne hikmetse düzene girdi.. Şimdi ise tatilde rahat edebilmek için çözüm yolları arıyorum..Bu ay tamponu aldım o.b, tampax ikisinide aldım ama maleseef benim reglim çok yoğun olduğu için sızdırma yapıyor.. Gelicek ay ki planım da şu adet geciktirici haplardan birini kullanmak ne kadar kullanmak istemesem de çünkü nette hakkında pek iyi yorumlar okumadım.. Doğrusu tatilim bittikten sonra ağrısına razı geldim ama tatil günü içerisinde normal adet ağrılarını yaşıycaksam yine rezil olur düşüncesindeyim. Bu yüzden gelicek ay adet geciktiriciyi kullanıp adetimi 9-10 gün sektirirsem asıl eylül ayına seken günde mi devam eder yoksa normal eski tarihimde mi adet görmeye başlarım o tarihte kullanmamamın sebebi ise hapın yan etkilerini atlatıp rahat bir tatil geçirmek bu bilgi benim için çok önemli kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.

canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum.ama ben ne zaman adetimde ağrı kesici içsem ya çok azalır ya da kesilir. belki işine yarar.

canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum.ama ben ne zaman adetimde ağrı kesici içsem ya çok azalır ya da kesilir. belki işine yarar.

Benim adetim normalde pek ağrılı geçmez ama ne zaman adetime yakın bir tarihte soğuk çeksem misal bu ay iftarımızı sultanahmette açalım dedik adetimede 2 gün gibi bir süre kalmıştı iftarımız yaptık sahuruda orada yapalım dedik piknik gibi sofra bezini çimlere serdik gece saat 1 gibide uyku hafif bastırınca biraz uzanıp kestireyim dedim o sıra biraz soğuk çektim sanırım bu ay ki adetim biraz sancılı geçti bu yüzden normalde yoğunluk dışında asla ağrı çekmem böylesi bir ağrılı durumda mutlaka bir ağrı kesicide atarım ama şimdiye kadar hiç azaltma yaşamadım galiba senin taktik bende pek işe yaramıyor :) Önerin için teşekkür ederim çok sağol

rica ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…