Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet geciktirici kullanan varsa yardimci olabilir mi ?
Adetim dugunume denk geliyor. Adetlerim 5gun suruyor. Hem yogun hem agrili geciyor. Dr.a gttim pek ilgilenmedi baska doktora da gdemem su an ya yardm edin Allah rizasi icin nolur
Canım benimde düğğnüme denk geliyodu primolud kullandım ve ne yazık ki ondan sonra pko başladı yumurtalıklarım çatlama yapmıyo 1 senelik evliyim keşke kullanmasayddım 5 gün geç olsaydı keşke. Zaten düğün stresinden felan gecikir günün benden tavsiye tüm hormobların alt üst oluyo :/
Adetim dugunume denk geliyor. Adetlerim 5gun suruyor. Hem yogun hem agrili geciyor. Dr.a gttim pek ilgilenmedi baska doktora da gdemem su an ya yardm edin Allah rizasi icin nolur
Benimde düğünüme denk geliyodu.. Düğünüme 15gün kala kullanmaya başlıyorun bitirdikten 2-3 gün sonra adet oluyosun.. Bi sıkıntısı yok ben ewlendikten hemen sonra hamile kalmışım çok şükür şimdi 2 yaşında bi kızım war korkma..
Düzeni tamamen bozuyor zaten ben doktoruma söyledim oda ondan kaynaklana bileceğini söyledi çünkü evlebmeden önce böyle bi sorunum yoktu günü gününe oluyordum. Yumurtlama düzenini tamamen bozuyomuş yumurtlamayı engelliyomş